Ο Άτλας φέρνει τον Διονύση Χιώτη για δύο μέρες στην Πάτρα!

Η Ακαδημία του Άτλαντα έκανε γνωστό πως θα παρευρεθεί σήμερα και αύριο στις εγκαταστάσεις της ομάδας, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Διονύσης Χιώτης ο οποίος θα εξετάσει το υλικό των ακαδημιών.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η συνεργασία μας με την ΑΕΚ κάθε χρόνο που περνάει γίνεται πιο ποιοτική και οι σχέσεις μας με την κεντρική ακαδημία γίνονται ολοένα και δυνατότερες.

Είμαστε λοιπόν σε θέση να υποδεχτούμε έναν άνθρωπο με μεγάλη διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με εμπειρία και παραστάσεις τόσο από το Ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και από πρωταθλήματα του εξωτερικού. Διεθνής με την Εθνική Ελλάδος και επί σειρά ετών βασικός τερματοφύλακας της ΑΕΚ. Σήμερα υπεύθυνος ανάπτυξης τερματοφυλάκων της Κεντρικής Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο λόγος για τον Διονύση Χιώτη, ο οποίος θα επισκεφθεί την ομάδα μας, με σκοπό την εκπαίδευση τον προπονητών και την αξιολόγηση του υπάρχοντος δυναμικού τερματοφυλάκων, κάνοντας προπονήσεις στα παιδιά την Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στην εγκαταστάσεις της ομάδας μας.

Έχουμε υποσχεθεί ότι θα προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν για τα παιδιά μας και λειτουργούμε προς αυτήν την κατεύθυνση με συνέπεια, στοχεύοντας στην ποιότητα”.