Ο Αίολος Αγυιάς σπουδαία προσθήκη με τον Π. Γκάτζιο

Τον αντικαταστάτη  του Μαναβόπουλου βρήκε με συνοπτικές διαδικασίες η ομάδα του Αίολου Αγυιάς η οποία ανακοίνωσε πριν λίγο την απόκτηση του ταλαντούχου Παναγιώτη Γκάτζιου.

Η ανακοίνωση του Αίολου αναφέρει: «Ο Αίολος Αγυιάς ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Γκάτζιου, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής μπάσκετ.

Πρόκειται για παίκτη Α2 Εθνικής κατηγορίας, ο οποίος, μάλιστα, έχει πάρει γεύση και από τα παρκέ της Basket League, καθώς προέρχεται από το πρόγραμμα «Νους» του Προμηθέα.

«Η πορεία του Αιόλου Αγυιάς τα τελευταία χρόνια, αλλά και η πολύ καλή οργάνωση του Οργανισμού, σε συνδυασμό με την προσέγγιση που είχα από τους ανθρώπους της ομάδας, με έκαναν να δεχτώ αμέσως», δήλωσε ο Παναγιώτης Γκάτζιος και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι έχει δημιουργηθεί μια πολύ νεανική ομάδα, η οποία με πολλή δουλειά, είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει πολλά στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής».

Ο Γκάτζιος αγωνίστηκε πέρσι στον ΑΟ Αγρινίου, την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 πέρασε από τον Κόροιβο Αμαλιάδας, ενώ τις σεζόν 2018-2019 και 2019-2020 έπαιξε στον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου.

Είναι γεννημένος στις 11 Απριλίου 2000 και έχει ύψος 2.05μ.”