Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Ο Αετός Ρίου έκανε και πάλι λειτουργικό το γήπεδό του

Το Δημοτικό Γήπεδο Ρίου αποτελεί την ιστορική έδρα της ομάδας του Αετού και έχει συμβάλει διαχρονικά και ενεργά στη δημιουργία του.

Αποτελεί το μοναδικό σύγχρονο, ανοικτό, Δημοτικό ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Δημοτική Ενότητα Ρίου.

Στα τέλη Μαΐου εξ αιτίας ισχυρών ανέμων και σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες δημιουργήθηκε στατικό πρόβλημα σε δυο σημεία της περίφραξης.

Για λόγους ασφαλείας το γήπεδο έπρεπε να κλείσει. Η ομάδα του Αετού έπειτα από τις απαραίτητες συνεννοήσεις με τη Δημοτική Αρχή προχώρησε με εξειδικευμένο συνεργείο στις απαραίτητες επισκευές στη περίφραξη αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου το συγκεκριμένο κόστος.

Παράλληλα ζήτησε συγκεκριμένες παρεμβάσεις από τις υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων και συγκεκριμένα το τμήμα Πράσινου της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Πρασίνου καθώς και την Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, ώστε το γήπεδο να δοθεί προς χρήση.

Πραγματοποιήθηκαν :

“Σε όλη αυτή τη προσπάθεια είχαμε διαρκώς δίπλα μας το Πρόεδρο της Δ.Ε. Ρίου κ. Κορωναίο Νικόλαο καθώς και τον Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Ρίου κ. Κατσακούλη Ευάγγελο, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Τάκης Πετρόπουλος που με θετική διάθεση μερίμνησε και έκανε και εκ μέρους του κάθε απαραίτητη ενέργεια για την επίλυση του προβλήματος καθώς επίσης και τους υπαλλήλους του Δήμου Πατρέων κας Καρούσου Χριστίνας & κου Νικολάου Δημήτρη.

Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για άμεση βελτίωση των εγκαταστάσεων όπου ακόμη απαιτείται σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς ώστε το Γήπεδο μας να αποτελεί ένα αθλητικό στολίδι για τη περιοχής μας πραγματικός πνεύμονας αθλητισμού“, αναφέρει σχετική ενημέρωση!