Ο απόηχος της ήττας από τον Ιωνικό (vid)

Ο ιδιοκτήτης του patragoal.gr και δημοσιογράφος του ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 Αποστόλης Νικολόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Lepanto «Kυριακή στα γήπεδα» με τους Γιώργο Σωτηρόπουλο και Αλέξη Διγενή μιλώντας για όλα τα θέματα που προέκυψαν μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό.

«Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ μας ενημέρωσαν ότι πρόκειται για το 20 άτομα. Πρόκειται για 13 άτομα που ήταν επίσημα σε λίστα που δικαιούνται οι φιλοξενούμενοι και άλλα 7 άτομα που ήταν μέλη του Δ.Σ. και παίκτες εκτός αποστολής. Δημιουργείται μια λανθασμένη εικόνα πανελληνίως, αλλά έχει ευθύνη η ΠΑΕ επικοινωνιακά που δεν αντέδρασε με μια ανακοίνωση για να “δικαιολογήσει” τα αδικαιολόγητα».

«Μπαΐλης και Αμπούντ ήταν οι άνθρωποι που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα. Αν είχε αποβάλει τον Κενυάτη ποδοσφαιριστής o ρέφερι δεν θα είχε σημειωθεί το γκολ, ίσως είχε πάρει άλλη τροπή το ματς στα τελευταία λεπτά. Με υποθέσεις δεν μπορούμε να μιλάμε, αλλά διαιτητικά λάθη είδαμε και στην πρεμιέρα με το περιβόητο οφσάιντ-πέναλτι του Κουσκουνά, αλλά και στη Λάρισα με το πέναλτι-αποβολή του Λαρέα ασχέτως αν δεν στοίχισε στην ομάδα. Δικαιολογημένα φωνάζει και ο Ιωνικός για χέρι του Σταμόπουλου».

«Η Παναχαϊκή πρέπει να αντιδράσει στη Δράμα ως πρωταθλήτρια, γιατί αυτός ήταν ο στόχος που έθεσε ο Γιώργος Μπάρλος το καλοκαίρι. Να κερδίσει στη Δράμα και να παίξει στα ίσα το Λεβαδειακό την Κυριακή. Δεν υπάρχει χρόνος για στενοχώριες, προέχει το ματς της Τετάρτης».

«Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι προπονητής και οφείλει να ζητάει παίκτες από τη διοίκηση. Το θέμα είναι ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, διότι βλέπουμε ότι η Παναχαϊκή στερείται ποιοτικών παικτών από τον πάγκο. Εμπιστοσύνη στους παίκτες του ρόστερ, αλλά λείπει ο παίκτης που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του».

Δείτε την τοποθέτησή του στο παρακάτω βίντεο: