Ο Ασπρούκος οδηγεί την Α.Ε. Καλαβρύτων στην παραμονή

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιώτης Καδδάς

ΣΚΟΡΕΡ: 13’ Μητρόπουλος, 58’ 73’ 76’ Ασπρούκος– 44’ Κριμπάς, 92’ Αποσκίτης.

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 37’ Γ. Τσαβαλάς – 23’ Μπαρλάς

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων η Α.Ε. Καλαβρύτων επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 4-2 του Πήγασου Μπεγουλακίου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ και έκανε αποφασιστικό βήμα παραμονής.

Ήταν ένας αγώνας που τα είχε όλα. Εντυπωσιακά γκολ, δοκάρια, φάσεις, δυο αποβολές, ολιγόλεπτη διακοπή αγώνα, πέναλτι που δόθηκε αρχικά, αλλά το πήρε πίσω ο διαιτητής, ένταση και παλμό στην κερκίδα. Τα Καλάβρυτα μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ με το Μητρόπουλο. Από το 23ο λεπτό και μετά το παιχνίδι έγινε “ροντέο” με τις δύο ομάδες να μένουν με 10 ποδοσφαιριστές.

Ο Πήγασος “κατάφερε” στο 45ο λεπτό να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με γκολ του Κριμπά. Στο 46′ ήρθε μια σπάνιας ομορφιάς φάση με τον Μητρόπουλο έπειτα από γύρισμα του Ρετζίνο να πιάνει ανάποδο “ψαλίδι” με την μπάλα να βρίσκει στο εσωτερικό του οριζοντίου δοκαριού, αλλά να μην περνά την γραμμή.

Το παθιασμένο και ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο των Καλαβρύτων είχε σαν αποτέλεσμα να πετύχουν τρία τέρματα 58΄, 73΄, 76΄ με τον Ασπρούκο ο οποίος έκανε ότι ήθελε την άμυνα των φιλοξενουμένων. Ενδιάμεσα είχαν χαθεί μοναδικές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα από πλευράς Καλαβρύτων. Στο 70′ ο Μητρόπουλος φάνηκε να ανατρέπεται στην μικρή περιοχή, με τον Καδδά να καταλογίζει πέναλτι αλλά με την υπόδειξη της βοηθού Αλεξίας Σταθοπούλου, να παίρνει σωστά την απόφαση πίσω. Στο 95′ ο πολύπειρος Αποσκίτης μείωσε για τον Πήγασο κάνοντας το τελικό 4-2

Συνθέσεις:

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Ν. Παπαχριστόπουλος-Κ. Βλάχος): Λέσης, Κέφα, Γκλαβάς (81’ Κουτρουμάνης), Παπαδόπουλος (73’ Αντύπας), Βλάχος, Παπαγεωργίου, Αλεξόπουλος, Μητρόπουλος, Γ. Τσαβαλάς, Σ. Τσαβαλάς, Ασπρούκος (77’ Βραχλιώτης).

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ (Σ. Αθανασόπουλος): Τρίγκας (16’ λ.τ. Παπαπαύλου), Πλέγας, Μπονόβας, Αθανασόπουλος (69’ Κακαβούλας), Ανδρεόπουλος, Κριμπάς, Μπαρλάς, Φωτόπουλος (68’ Ζαφειρόπουλος), Παπαδημητρακόπουλος (62’ Γρουζής), Καλογερόπουλος, Αποσκίτης.