Ο Αστέρας Βλαχιώτη πιθανός αντίπαλος των ομάδων της Αχαΐας

Με νίκη έκλεισε τη σεζόν ο Αστέρας Βλαχιώτη στο Νότιο Όμιλο της Football League, αλλά τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική δεν μπόρεσε να τον αποφύγει και είναι πολύ πιθανό τη νέα σεζόν να είναι στον ίδιο όμιλο με Διαγόρα Βραχνεΐκων και Παναιγιάλειο.

Η ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη, λοιπόν, νίκησε στη Σπάρτη τη Σαντορίνη με 2-1 για τη 18η και τελευταία αγωνιστική, αλλά στην ισοβαθμία των 22 βαθμών με τη Νίκη Βόλου μειονεκτούσε κι έτσι η νίκη ήταν χωρίς αντίκρισμα, μένοντας στην 9η θέση.

Οι νησιώτες, από την πλευρά τους, με 24 πόντους τερμάτισαν στην 6η θέση, όσους μάζεψε και ο Ιάλυσος.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο Νικολάου με κεφαλιά στο 24′ αξιοποίησε την εκτέλεση φάουλ του Μάρτσεφ κι έγραψε το 1-0, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 32′ με κεφαλιά-ψαράκι του Σκαθαρούδη.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Παπουτζίδης με το γκολ που σημείωσε στο 75ο λεπτό.

Συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Παϊτέρης, Μάρτσεφ, Μπρακαμόντε (33′ λ. τρ. Πατσαρούχας), Σκεντεράι, Παπούλης, Καρβούνης, Κορνέζος, Ευαγγελιδάκης, Νικολάου, Ζαΐμι (48′ λ. τρ. Παπουτζίδης), Βερνάρδος.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (Νίκος Παντελής): Ντούνης, Κωστόπουλος, Καράμπελας, Παπαζαχαρίας, Παπατζίκος (46′ Πέτρου), Ντινιωτάκης, Πολύζος, Λάμπρου, Σκαθαρούδης, Μαλάι, Μπουντόπουλος.