“Ο Αυγενάκης θέλει να δίνει απευθείας χρήματα στα σωματεία για να μην τα τρώνε οι Eνώσεις”

Ανακοίνωση με αφορμή τη διαχείριση από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου, των χρημάτων που έλαβε από την ΕΠΟ για το 2022, εξέδωσε ο Αθλητικός Όμιλος Φαληρακίου, λέγοντας μάλιστα ότι θα την αποστείλει και στην ΕΠΟ.

Αναλυτικά, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Το παιχνίδι δυστυχώς είναι στημένο, 95.000 ευρώ θα πάρει η ΕΠΣΔ και δεν θα πάρουν τα σωματεία ούτε ένα ευρώ, με την αιτιολογία ότι 45.000 τα ξοδέψανε οι μικτές. Απλά η κατάσταση είναι για γέλια.

Στον οικονομικό απολογισμό του 2021 της ΕΠΣΔ δεν αναφέρεται πουθενά τέτοιο μεγάλο έλλειμμα, εκτός και εάν οικονομικός απολογισμός του 2021 δεν ισχύει για την ΕΠΣΔ και ισχύει μόνο για τα σωματεία! Όσον αφορά τη διαφωνία της ΕΠΟ με τη ΓΓΑ ήταν ακριβώς αυτή, ο Αυγενάκης ήθελε να δώσει τα ευρώ απευθείας στα σωματεία και όχι στις ενώσεις, όπως του λέγατε, γιατί δεν θα παίρναμε απολύτως τίποτα και φυσικά θα έτρωγαν οι ενώσεις και εμείς δεν θα παίρναμε χαμπάρι.45.000 χιλιάδες ευρώ είναι πολλά κύριοι της ΕΠΣΔ για τις μικτές. Όσον αφορά τις αποζημιώσεις παικτών από τραυματισμούς παικτών που αναφέρεστε, πηγαίνουν απευθείας στους λογαριασμούς των παικτών από την ΕΠΟ, με αποδείξεις και όχι από της ΕΠΣΔ προς τους παίκτες οπότε να ξέρουμε και τι λέμε.

Περιμένουμε να μας ρίξετε πρόστιμο για αυτή μας την ανάρτηση, αλλά δεν μας ενδιαφέρει, το κάνουμε για τους αγαθούς παράγοντες που τρέχουν δίχως κέρδος, αλλά το παιχνίδι δυστυχώς για αυτούς είναι στημένο. Προσκαλούμε όλα τα σωματεία να είναι πιο προσεχτικοί, στον οικονομικό απολογισμό της ΕΠΣΔ. Υστερόγραφο, η δημοσίευση αυτή θα σταλεί στην ΕΠΟ».