Ο Αχαιός έχει παρόν και μέλλον

Μετά από πάρα πολλά χρόνια ο Αχαιός Σαραβαλίου κατέβασε τμήματα στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαΐας. Αυτό συνδυάστηκε με την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρας, στο σπίτι της, αφού τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε δεξιά και αριστερά με λύσει ανάγκης, κάτι που δυσκόλευε εκτός από την ανδρική ομάδα και τη δημιουργία μιας οργανωμένης ακαδημίας.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο το «Κώστας Ζάρρας» γέμισε «μπλε» φανελάκια με τους ανερχόμενους αστέρες να αντιμετωπίζουν την Αχαϊκή. Για το νέο εγχείρημα στο κομμάτι των υποδομών, μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζώης Σωτηρόπουλος τονίζοντας:

«Ο Αχαιός Σαραβαλίου είναι μια ομάδα που ξεκίνησε από το μηδέν με μοναδικό εφόδιο την μεγάλη αγάπη μας για το ποδόσφαιρο. Με επιμονή τόσα χρόνια δουλεύουμε μεθοδικά κάτω από αντίξοες συνθήκες. Τα τελευταία χρόνια οι υποδομές μας έκαναν προπονήσεις στο Ντα Λουζ. Αρχίσαμε λίγοι και ξαφνικά γίναμε μια μεγάλη οικογένεια (πάνω από 60 παιδιά) που μας συνδέουν απίστευτες στιγμές. Η φετινή χρονιά άρχισε να μας δίνει καρπούς. Τα παιδιά στις ακαδημίες μας με την καθοδήγηση του Σοφοκλή Παναγόπουλου -Νίκου Γραμματικόπουλου έκαναν τρομερή δουλειά που θα φανεί τα επόμενα χρόνια. Ο Αχαιός επέστρεψε στο σπίτι του και θα βάλει τις βάσεις για να είναι αυτοδύναμος τα επόμενα χρόνια».