Ο Βασιλόγιαννης στο 96′ “χ”άρισε το βαθμό στα Χανιά

Το Αιγάλεω ήταν καλύτερο, προηγήθηκε των Χανιών, αλλά ο Αχαγιώτης, Ανδρέας Βασιλόγιαννης στο 90+6′ χάρισε τον βαθμό στη χανιώτικη ομάδα σε ματς της πρεμιέρας για την Super League 2.

Το Σιτι με τον Τριμμάτη έκανε το 1-0 στο 4′. Στη συνέχεια τα Χανιά ανέβασαν απόδοση, δεν απείλησαν πάντως ουσιαστικά την εστία του Σικαλιά. Το Αιγάλεω κρατούσε σχετικά άνετα τη νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Παπαδόπουλος έριξε όλα του τα επιθετικά όπλα που είχε διαθέσιμα. Τα Χανιά είχαν μία ελαφριά υπεροχή αλλά χωρίς να καταφέρουν να δημιουργήσουν κάποια τελική. Αντίθετα το Αιγάλεω απείλησε με τον Τσιλιγκίρη στο 62′, στο 71′ και στο 77′. Τελικά στο 90+6′ ο Βασιλόγιαννης “έκλεψε” τον βαθμό για τη χανιώτικη ομάδα με κεφαλιά μετά από πάσα του Κόλλα!

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Αλεξόπουλος): Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Καθάριος (66′ Πιαστόπουλος), Τριμμάτης (78′ Χοτζάλλι) Αρναρέλλης (63′ Καββαδίας), Τσιλιγκίρης, Μπαρμπαρούσης.

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κατσιμήτρος, Καμαρά (78′ Κογιέτε), Ζιούλης (54′ Κολλάς), Καψάλης, Πατάπης, Τσαμούρης (78′ Παντεκίδης), Κάρλος, Βασιλακάκης, Μπαΐροβιτς, Βάρκας (64′ Κόλα), Βασιλόγιαννης.