Ο Γιώργος Μπαλής στον Αίολο Αγυιάς

Ο Αίολος Αγυιάς ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Γιώργου Μπαλή, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής μπάσκετ.

«Από την πρώτη κιόλας στιγμή που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του Αίολου Αγυιάς, με κέρδισαν αμέσως με τη θέλησή τους στο να με φέρουν στην ομάδα», δήλωσε το νέο απόκτημα του συγκροτήματος του Ανδρέα Παπαδημητρίου και πρόσθεσε: «Στον Οργανισμό του Αίολου Αγυιάς είναι σε εξέλιξη ένα πολύ ενδιαφέρον project για το μπάσκετ. Τόσο οι παίκτες, όσο και ο προπονητής μου με αγκάλιασαν από την πρώτη συνάντηση που είχαμε και μου έδειξαν ότι το κλίμα στον Αίολο Αγυιάς είναι οικογενειακό και άκρως μπασκετικό. Προσωπικά θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να παίξω στο επίπεδο της Β΄ Εθνικής και να είμαι ανταγωνιστικός. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή πορεία, να έχουμε υγεία και να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας μέσα στο παρκέ για να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια».

Ο Γ. Μπαλής είναι 22 ετών, έχει ύψος 1.90μ. και παίζει στην περιφέρεια. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΚΑΟΚ, ΣΔΥΤ, στο Εφηβικό του Ολυμπιακού (έχει κάνει προετοιμασία και με την Ανδρική ομάδα των «ερυθρόλευκων»), καθώς επίσης και στην Εθνική Παίδων. Είναι φοιτητής Ιατρικής στην Πάτρα και θα συνδυάσει την παρουσία του στα μέρη μας, παίζοντας μπάσκετ στον Αίολο Αγυιάς.