Ο Δήμος της Πάτρας άλλαξε τα όργανα γυμναστικής στο Λαδόπουλου, η ανάρτηση του Παυλάκη (φωτό)

Σε μια ακόμα σημαντική και ουσιαστική κίνηση, προχωρά η δημοτική αρχή σχετικά με τον αθλητισμό της πόλης και μιλάμε για την αντικατάσταση  των σφουγγαριών των σκαμμάτων, αγορά ταπί ρυθμικής και πλήρες σετ δίχτυ τραμπολίνο στις εγκαταστάσεις της ΕΓΟ στου Λαδόπουλου.

Ηταν ένα αίτημα της ΕΓΟ πολλών ετών και μετά από τις απαραίτητες κινήσεις, έγινε δεκτό με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλου να ικανοποίει και αυτό το αίτημα, επιβεβαιώνοντας πως η δημοτική αρχή ρίχνει το βάρος σε όλ τα αθλήματα.  

Την είδηση έκανε γνωστή  ο υπεύθυνος της Τ.Ε.  γυμναστικής Γιάννης Παυλάκης ο οποίος στα social media, έγραψε: « Ο Δήμος της Πάτρας προχωρά σε σταδιακή αντικατάσταση των οργάνων γυμναστικής στο γυμναστήριο Λαδόπουλου.

Η άριστη συνεργασία ΕΓΟ- ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ είχε το αποτέλεσμα αυτό. Πριν από ενα χρόνο το μέλος του Δ.Σ. της ΕΓΟ κ. Παυλάκης σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο προώθησαν το αίτημα της ΕΓΟ για την αντικατάσταση των σφουγγάριων των σκαμματων, αγορά ταπί ρυθμικής και πλήρες σετ δίχτυ τραμπολίνο στις οικονομικές υπηρεσίες και ιδού το αποτέλεσμα.

Στις φωτογραφίες τα σκαμματα προσγείωσης πριν και μετά…