Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων είναι τουλάχιστον δεύτερος, μπορεί και πρωταθλητής!

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων νίκησε με 1-0 τον Παναιγιάλειο στο ντέρμπι της προτελευταίας αγωνιστικής του 9ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κι έχει ελπίδες ακόμα και για την πρώτη θέση, κι ενώ πριν λίγες εβδομάδες ήταν …φαβορί για να υποβιβαστεί.

Το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Ανδρέα Ζήκου σημείωσε ο Nίκος Ντόμας στο 52΄, μετά από ωραία ενέργεια του Φώτη Γεωργαντόπουλου. Σε μια φάση βέβαια όπου η ομάδα του Αιγίου διαμαρτύρεται ότι έχει προηγηθεί περίπτωση φάουλ. Σε γενικές γραμμές το ματς ήταν ισορροπημένο και η αφόρητη ζέστη δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών στον πλαστικό τάπητα.

Σε κάθε περίπτωση ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν και κατάφερε να αποφύγει τις οποίες “περιπέτειες” έχοντας πλέον ως στόχο, τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς. Όσον αφορά το Διαγόρα στη χειρότερη περίπτωση θα τερματίσει στη 2η θέση η οποία είναι η υψηλότερη στην ιστορία του στις εθνικές κατηγορίες.

Η ομάδα των Βραχνεΐκων “κυνηγάει” πάντως κι ένα απίστευτο θαύμα, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στον 9ο όμιλο, αν κάνει η ίδια διπλό στο Διαβολίτσι με τρία γκολ διαφορά και ταυτόχρονα ηττηθεί η Ζάκυνθος στην έδρα της από την Αχαϊκή που θέλει το “τρίποντο σωτηρίας”.

Οι συνθέσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Α. Ζήκος): Μπαμπούνης, Κούσουλας, Δημόπουλος, Σιδέρης, Καπετανάκης, Τσεκούρας, Ούτσικας (76΄ Λούσκος), Σαρρής, Ντόμας (92΄ Βλασόπουλος), Γεωργαντόπουλος (92΄ Παπαδόπουλος), Βασιλόπουλος (86΄ Γκολφινόπουλος).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μ. Γκόφας): Καλλιακμάνης, Μήτσης, Καφεντζής, Παπασπηλιόπουλος, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Μπούνας, Λιάτος, Ροδόπουλος (63΄ Ορτέντζιος), Κουραχάνης, Βλάχος (78΄ Σπανογιάννης).