Ο Διαγόρας Ρόδου καταρρέει και η Παναχαϊκή οφείλει να το εκμεταλλευτεί (vid)

Σημαντική νίκη στη Ρόδο με τέσσερα γκολ, όλα στο δεύτερο ημίχρονο για τον Λεβαδειακό!

Η ομάδα του Τζουζέπε Σανίνο έφτασε τους 31 βαθμούς, όσους και ο πρωτοπόρος Ιωνικός, που αγωνίζεται αύριο Κυριακή στη Νεάπολη με την Παναχαϊκή.

Στο 73′ και ενώ ο Λεβαδειακός είχε ισορροπήσει το ματς, ο Πολέτο κινήθηκε στα αριστερά εντός περιοχής, γύρισε παράλληλα για τον επερχόμενο Κωστή και ο τελευταίος με πλασέ νίκησε τον Τσέλιο (0-1).

Στο 80′ ο Κονέ έπιασε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Στογιάνοβιτς.

Στο 83′ ο Λεβαδειακός «κλείδωσε» τη νίκη με το δεύτερο γκολ του Κωστή, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Πολέτο και «κρέμασε» τον Τσέλιο για το 0-2.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 89′ ο Πολέτο, που έφυγε στην κόντρα μόνος απέναντι από τον Τσέλιο, τον οποίο και πλάσαρε εύκολα.

Συνθέσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Σάκης Θεοδωσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης(88′ Τσιαντούλας), Σελινιωτάκης, Κωστούλας, Μανωλάκης, Μασούρας, Αθανασίου(67′ Κάκκο), Ντοριβάλ(88′ Νάτσης), Λινάρδος(67′ Μπαστακός), Σμυρλής, Κονέ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Καραχάλιος, Νίκας(90′ Θεοχάρης), Κονέ(78′ Τζημόπουλος), Νίλι, Πολέτο(90′ Μαρίνος), Συμελίδης(61′ Κωστή), Μπιανκόνι(78′ Μυτίδης).