Ο επιμένων νικά!

Ο Ιωνικός πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Παναχαϊκής με 1-0, φτάνοντας τις 10 στο πρωτάθλημα της Super League 2, ωστόσο οι μισές από αυτές έχουν επιτευχθεί στα τελευταία λεπτά. Τέσσερις από το 90ο λεπτό και μετά και μια στο 84ο!

Επίσης ο Ιωνικός έχει κερδίσει 13 βαθμούς στο τέλος των αγώνων, αφού πέρα από τις πέντε νίκες, έχει καταφέρει να ισοφαρίσει και δύο παιχνίδια στην αρχή του πρωταθλήματος με Τρίκαλα και Διαγόρα. Στον αντίποδα έχει χάσει ένα βαθμό στα τελευταία λεπτά, όταν δέχτηκε το γκολ της ήττας του στην Ξάνθη.

Ο Ιωνικός έχει πετύχει τα οκτώ από τα 24 γκολ του μετά το 85ο λεπτό και 10 από τα 24 μετά το 80ο! Με τη νίκη του αυτή ο Ιωνικός είναι τρεις βαθμούς μπροστά από το Λεβαδειακό και τέσσερις από την Ξάνθη, ενώ η Παναχαϊκή βρέθηκε τρεις μακριά από την πρώτη εξάδα, που τη συμπληρώνει η ΠΑΕ Χανιά.

Η ομάδα της Πάτρας έχασε το πέμπτο παιχνίδι στη σεζόν, αλλά μόνο δύο αυτά στο τέλος. Αυτά είναι τα δύο που έχασε από τον Ιωνικό, με το γκολ του Ομάρ στην Πάτρα στις 7 Φεβρουαρίου και το χθεσινό στη Νεάπολη με το γκολ του Μάναλη.

Το ισοζύγιο του Ιωνικού στα τελευταία λεπτά:
Με Ξάνθη: -1 βαθμό
Με Τρίκαλα: +1 βαθμό
Με Διαγόρα: +1 βαθμό
Με Παναχαϊκή: +2 βαθμούς
Με Τρίκαλα: +3 βαθμούς με δύο γκολ!
Με Διαγόρα: +2 βαθμούς
Με ΟΦ Ιεράπετρας: +2 βαθμούς (84′)
Με Παναχαϊκή: +2 βαθμούς
(Όλα τα γκολ πλην αυτού με τον ΟΦ Ιεράπετρας, από το 89’ και μετά)