Ο Κάστρο οδηγεί τον Ιωνικό στη Σούπερ Λιγκ

Ο Ιωνικός επικράτησε με 3-1 του Διαγόρα Ρόδου στο γήπεδο της Νεάπολης στη Νίκαια, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League 2.

Με γκολ του Νιάσε στο 41’, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού άνοιξε το σκορ. Ο Γκοτσούλιας έκλεψε με εξαιρετικό τάκλιν στο κέντρο, η μπάλα πήγε αριστερά στον Βλαχομήτρο που σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι ιδανικά και ο Νιάσε με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Ο Διαγόρας έφτασε στο 1-1 με εξαιρετικό σουτ του Αιγιώτη, Δημήτρη Σανδραβέλη έξω από την περιοχή στο 68′. Το 2-1 για τον Ιωνικό έκανε ο Ματίας Κάστρο με προβολή στο 89′. Το τελικό αποτέλεσμα 3-1 διαμόρφωσε ο Κάστρο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90+6′.

Συνθέσεις:

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Αμπούντ-Ομάρ, Φαζός, Κοτσώνης, Γκοτσούλιας (77’ Κουϊρουκίδης), Νιάσε (62’ λ.τρ. Μουμίν), Ρόλε (90′ Πογοσιάν), Πλατέλλας (90′ Παπαγεωργίου), Βλαχομήτρος (62’ Μάναλης), Κάστρο.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Μανωλάκης, Ρουγκάλας (85′ Χότζα), Μασούρας, Αθανασίου, Κάκκο (74’ Τσιαντούλας), Ντοριβάλ (74’ Ντοριβάλ), Κονέ, Λινάρδος (46’ Μπαστακός), Σμυρλής (46’ Αλάεθ).