Ο Κουκής τα έχει… 401!

Την 29/03 στο εξ΄ αναβολής παιχνίδι της Αργυράς για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στο Άνω Καστρίτσι, ο ποδοσφαιριστής, Κώστας Κουκής πέτυχε το τετρακοσιοστό ( 400 ) του γκολ, ένα εξαιρετικό νούμερο που αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο τρόπο την μακρά και εξαιρετική του πορεία στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Ο αριστεροπόδαρος επιθετικός, έχοντας γράψει την δική του ιστορία στα γήπεδα της Αχαΐας παραμένει σήμερα στα 45 του χρόνια δραστήριος επιθετικά, κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα τόσα χρόνια, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Η αρχή έγινε την μακρινή σεζόν 1994 – 1995 και από τότε ο Κώστας αγωνίστηκε και συνεχίζει να αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού έχοντας υπάρξει αιχμή του δόρατος για 17 ομάδες. Η μακρά λίστα των ομάδων που αγωνίστηκε περιλαμβάνει την Αχαϊκή (3 χρόνια), τον Ατρόμητο Λάππα (3 χρόνια), το Λιμνοχώρι (3 χρόνια), την Βάρδα, τον Διαγόρα Βραχνείκων, το Πάτραι, την Αστραπή (2 χρόνια), την Αναγέννηση, τον Άρη, τον Δαβουρλή, την Αργυρά, τον Ρωμανό, τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου (3 χρόνια), τον Πατραϊκό, τον Φωστήρα Οβρυάς και τον Αχαιό Σαραβαλίου.

Στην Αργυρά είναι η δεύτερη χρονιά που αγωνίζεται καθώς πέρα από την φετινή σεζόν 2022 – 2023 που θα ολοκληρωθεί στις επόμενες αγωνιστικές, είχε αγωνιστεί ξανά το διάστημα από τον Σεπτέμβριο – Δεκέμβριο του 2017. Ο απολογισμός του όλα αυτά τα χρόνια εξαιρετικός!

Κατέκτησε 7 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα ερασιτεχνών ενώ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος 7 φορές!! Ευχόμαστε στον Κώστα να είναι γερός, δυνατός και να συνεχίσει να προσφέρει στο ποδόσφαιρο για όσο ακόμα αυτό τον εμπνέει!

Υ.Γ. Ο Κουκής πλέον τα έχει 401 μετά και το γκολ που πέτυχε απέναντι στην ομάδα του Αστέρα Τέμενης για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος!!