Ο κόσμος στήριξε τον αγαπημένο Σωτηράκη, ο οποίος ξεκίνησε το ταξίδι”ελπίδας” του !!

Είναι φορές που σε τούτη εδώ την χώρα, που κατά καιρούς έχει ακούσει ότι αρνητικότερο μπορείς να φανταστείς από τους «ευρωπολιτισμένους», αλλά τελικά βλέπεις πραγματικά την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο. Κάτι που δύσκολα συναντάς σε οποιοδήποτε άλλο μέρος αυτού του πλανήτη. Και εδώ, που ο κόσμος έχει πραγματικά υποφέρει οικονομικά και έχει φτάσει στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης.

Ακόμα ένα περιστατικό ήρθε να μας θυμίσει πως κάποιοι άνθρωποι έχουν την πραγματική ανάγκη μας και όλοι μαζί τρέξαμε και πάλι να βοήθησουμε και να αποδείξουμε την αλληλεγγύη μας.

Ο Σωτηράκης Λαλιώτης, η χαρακτηριστική φιγούρα επί ετών του Αίαντα Ανθούπολης, υπέστη έφραγμα του μυοκαρδίου και θα έπρεπε τάχιστα να μεταφερθεί για εγχείριση ανοικτής καρδιάς σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η οικονομική βοήθεια όλων ήταν ταχύτατη, ο καθένας με ότι μπορούσε, έτσι ώστε να μαζευτεί ένα ποσό και ο Σωτήρης σήμερα να κάνει το ταξίδι «ελπίδας» για την πρωτεύουσα, ώστε να γυρίσει υγιής και να συνεχίσουμε να τον βλέπουμε και να τον αγαπάμε στα γήπεδα.

Ένα μπράβο σε όλους είναι λίγο. Και σε αυτόν τον ΓΙΓΑΝΤΑ που θα βγει νικητής !!