Ο λόγος του «βασιλιά»

Μάθε τα πάντα για τα  προγνωστικά σήμερα

Γύρος νούμερο 2 στο Παρίσι και ήδη έχουμε δει ουκ ολίγες εκπλήξεις στη διοργάνωση, με πολλά δυνατά ονόματα να μένουν εκτός από τα μονά σε άντρες και γυναίκες. Το Ρολάν Γκαρός είναι ένα τουρνουά στο οποίο αν χάσεις για λίγο τη συγκέντρωσή σου μπορεί να το πληρώσεις.

Σήμερα από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ δυο από τους πλέον έμπειρους τενίστες, του Μάριν Τσίλιτς και του Ρότζερ Φέντερερ.

Τσίλιτς: Πλησιάζει τα 33 φέτος ο Μάριν Τσίλιτς, όμως αυτό δε τον εμποδίζει να έχει ακόμα βλέψεις στις μεγάλες διοργανώσεις που συμμετέχει. Άλλωστε μιλάμε για έναν σπουδαίο παίκτη, κάτοχο του Αμερικανικού Γκραν Σλαμ το 2014 και με συμμετοχές σε ακόμα δυο τελικούς στο Γουίμπλεντον (κόντρα στον σημερινό του αντίπαλο) και το Αυστραλιανό. Ο Κροάτης άσος έχει πτωτική πορεία εδώ και 2-3 χρόνια, όμως στα μεγάλα κορτ και ειδικά κόντρα στα μεγάλα ονόματα πάντα δίνει το 100%, κυρίως χάρη στο ισχυρό του σερβίς. Στον πρώτο γύρο, το νούμερο 47 στον κόσμο επιβλήθηκε άνετα του σχετικά άσημου Αρτούρ Ρίντερκνετς με 3-0 σετ.

Φέντερερ: Μετά από ένα σχεδόν χρόνο αποχής από τα κορτ, ο Ρότζερ Φέντερερ επέστρεψε φέτος με διάθεση να παλέψει μέχρι (τουλάχιστον) το αγαπημένο του Γουίμπλεντον και ψάχνει μια διάκριση στη χωμάτινη επιφάνεια. Ο 39χρονος θρύλος του τένις ξεκίνησε με άνετο 3-0 επί του Ιστόμιν και τώρα θα αντιμετωπίσει τον Τσίλιτς με τον οποίο έχει καλή προϊστορία, όμως δεν ήταν λίγες οι φορές που τον δυσκόλεψε. Ο Ελβετός γνωρίζει πως πλέον δεν είναι το φαβορί στις διοργανώσεις που παίζει, όμως αυτό που είδαμε στην πρεμιέρα μας άρεσε και μπορεί να τον φτάσει αρκετά μακριά στο Παρίσι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με πολλή διάθεση και καλό τένις, ο Φέντερερ επέστρεψε στα Γκραν Σλαμ με νίκη και πλέον βλέπει με καλό μάτι τη συνέχεια. Ο Τσίλιτς πάντα τον δυσκόλευε, όμως και αυτός έχει περάσει δύσκολα. Θα πάρουμε τη νίκη του Ελβετού με χάντικαπ 1.5 σετ στο 1.68 της Novibet, ενώ αξίζει και το over 0.5 τάι-μπρέικ στο 1.75 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)