Ο Μικελάτος «καθάρισε» το ντέρμπι κορυφής

Συνεχίζει και την φετινή χρονιά ο Δημήτρης Μικελάτος να ξεδιπλώνει την ποδοσφαιρική του ικανότητα και την εξαιρετική του σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, καθώς  στο χθεσινό εντός έδρας παιχνίδι της Σπάρτης με αντίπαλο το Ναύπλιο 2017 ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Με δικό του γκολ η ομάδα της Λακωνίας επικράτησε 1-0 και βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος με διαφορά τριών βαθμών από τον δεύτερο. Στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές η ομάδα του Τσίρκοβιτς βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με 13 βαθμούς και δείχνει ότι ο φετινός στόχος είναι η άνοδος.

Ο Πατρινός ποδοσφαιριστής Δημήτρης Μικελάτος δήλωσε στο patragoal.gr:

«Το παιχνίδι με την ομάδα του Ναυπλίου ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στην ομάδα υπάρχει ταλέντο όπως και κάποιοι έμπειροι ποδοσφαιριστές που δουλεύουμε πολύ κάθε μέρα και κοιτάμε ένα ένα το κάθε παιχνίδι.

Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να κάνουμε κάτι. Το επόμενο ματς είναι επίσης δύσκολο, γιατί θα αντιμετωπίσουμε την Ερμιονίδα μια ομάδα δυνατή εντός έδρας. Εμείς θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα και με τις εντολές του προπονητή θα είμαστε και σε αυτό το παιχνίδι πολύ δυνατοί.

Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο όλες οι ομάδες είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο και σε κάθε ματς θα πρέπει να είσαι καλός, ώστε να καταφέρεις να διεκδικήσεις την νίκη. Προχωράμε βήμα βήμα και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας».

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς