Ο Μιλόσεβιτς ζήτησε ενίσχυση – Το μπαλάκι στον Καλογερόπουλο

Το ότι η Παναχαϊκή χρειάζεται ενίσχυση το έχουμε τονίσει πολλές φορές στο παρελθόν. Δεν είναι κρυφό, ούτε κάποιο μυστικό ότι η ομάδα αν θέλει να είναι ανταγωνιστική πρέπει να αποκτήσει 3 με 4 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Πελοπόννησος” ο προπονητής της Παναχαϊκής Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς δεν κρύφτηκε πίσω από τα δάχτυλο του και επί της ουσίας πέταξε το μπαλάκι στον Καλογερόπουλο. Τι είπε; Ότι χρειάζεται 3 με 4 προσθήκες σε συγκεκριμένες θέσεις, έτσι ώστε η ομάδα του να κάνει το βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα.

Ο Σερβοσουηδός τεχνικός, είναι ικανοποιημένος από αυτό που παρουσιάζει έως τώρα η ομάδα του, αλλά γνωρίζει καλά και ο ίδιος πως η ενίσχυση είναι επιβεβλημένη για το κάτι παραπάνω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πιστεύει στο υλικό που ήδη διαθέτει. Απλά, δεν θα βγαίνουν και τα κουκιά μετά από ένα σημείο. Μέσα σε μία σεζόν, θα υπάρξουν τραυματισμοί και τιμωρίες, δεν γίνεται να πας με ένα μικρό αριθμητικά ρόστερ.

Μετά τις δηλώσεις Μιλόσεβιτς, το μπαλάκι πάει πλέον εξολοκλήρου στον Καλογερόπουλο. Με τα έσοδα από τα τηλεοπτικά να μην έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα, ο Γαστουναίος επιχειρηματίας, καλείται να ικανοποιήσει τα θέλω τόσο του προπονητή του, όσο και του κόσμου που παραμένει δύσπιστος, βλέποντας την ομάδα στάσιμη στο κομμάτι των μεταγραφών.

Πάντως, είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες μέρες, κάτι κινείται στο μεταγραφικό τοπίο, καθώς πληροφορίες από τα “μανατζερικά” στέκια των Αθηνών, κάνουν λόγο για συζητήσεις της Παναχαϊκής με παίκτες πρώτης γραμμής για την ενίσχυση της. Όταν λέμε πρώτης γραμμής, εννοούμε παίκτες τύπου Σιατραβάνη, Λινάρδου, Κοτσώνη, που είναι έμπειροι και με γεμάτες χρονιές σε αυτή την κατηγορία, εδώ και πολλά χρόνια, και όχι περιπτώσεις τύπου Ντανίλο, όπου οι ιθύνοντες της ομάδας έφαγαν “φόλα”.

Τώρα, το τι θα γίνει, θα το δείξει το άμεσο μέλλον.