Ο Μιχάλης Μπενέτος με την «ψυχή» λιονταριού

O Mιχάλης Μπενέτος είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή μοιάζοντας με ένα κλασσικό παράδειγμα θέλησης και δύναμης μέσα από το οποίο δημιουργεί ο ίδιος κίνητρα για τον εαυτό του.

Παρά την περιπέτεια υγείας που πέρασε τους τελευταίους μήνες και όσα δύσκολα πέρασε ο Μιχάλης εδώ και λίγες ημέρες συμμετέχει στις προπονήσεις και στους αγώνες της Περιβόλας. Αυτός ο αθλητής δεν ξεχωρίζει μόνο για το ταλέντο του και την δύναμη ψυχής του αλλά, είναι πραγματικά πολύ ουσιαστικός στο κομμάτι της επιτυχίας της Περιβόλας στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Ο Μπενέτος πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στις αρχές του δευτέρου ημίχρονου στα ματς με Ολυμπιακό Πατρών και Πείρο Ισώματος, όπου ήρθαν δύο σπουδαίες νίκες. Ο ερχομός του στην ομάδα, ανέβασε και τόνωσε την ψυχολογία όλων των παικτών στις προπονήσεις κάτι που αποτυπώθηκε και στο γήπεδο με το «εξάποντο».

Ο Μιχάλης Μπενέτος ξέρει μπάλα, έχει ποιότητα και ξεχωριστά χαρακτηριστικά, έχει όμως πέρα και πάνω απ’ όλα το ειδικό πνευματικό φίλτρο να μην τον βάζει κάτω καμιά ατυχία και να γίνεται νικητής.