Ο Ν. Παπαδόπουλος οδηγεί τα Χανιά στα πλέι οφ!

Η ομάδα της Κρήτης κατάφερε να κερδίσει με σκορ 1-0 τον Καραϊσκάκη Άρτας και ατενίζει αισιόδοξα τη συνέχεια, κάνοντας σημαντικό βήμα για την εξάδα. Τα Χανιά του Νίκου Παπαδόπουλου έφτασαν τους 7 βαθμούς στα τελευταία τρία παιχνίδια.

Ο Παπαδόπουλος μπορεί να αποχώρησε από την Παναχαϊκή «κακήν κακώς», αλλά στoυς Χανιώτες μέχρι ώρας τα πάει περίφημα, καθώς οι Κρητικοί μετά τη νέα νίκη είναι ισόβαθμοι με την ομάδα της Πάτρας η οποία έχει ένας ματς λιγότερο.

Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 73ο λεπτό ύστερα από σέντρα του Δημητριάδη και κεφαλιά του Διαμαντόπουλου. Καθοριστική η φάση στο παιχνίδι για τον Καραϊσκάκη ήταν η αποβολή στο 26ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ρουμπανγκούκα, ο οποίος 6 λεπτά νωρίτερα είχε δει την πρώτη κίτρινη από τον διαιτητή, Μπαϊρακτάρη.

Συνθέσεις:

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς (82′ Ρέντζας), Ανδρέου, Σωτηράκος (46′ Γρομητσάρης), Καμαρά, Πλέγας (63′ Δημητριάδης), Κάρλος (69′ Γκίνο), Μπραμπίγια (46′ Βρεττός), Βασιλόγιαννης, Μασένα, Διαμαντόπουλος.

Καραϊσκάκης Άρτας (Γιάννης Μάγγος): Χουάντερσον, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Ρουμπανγκούκα, Δούμτσιος (84′ Δεινόπαπας), Μαύρου (77′ Μπρέμπος), Ναζίμ (67′ Νταλακούρας), Τάμπας (77′ Μπεκατώρος), Παπανίκου, Ρούνεϊ (84′ Μαραθωνίτης), Λόβριτς.