Ο Πέτρου έχει τα στοιχεία για να γίνει από τους καλύτερους γκολκίπερ

Ο νεαρός Δημήτρης Παρασκευάς Πέτρου, με ύψος 1.90 μ., γεννήθηκε στην Πάτρα το 2001 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Παμπατραϊκού.

Μεταγράφηκε στην ακαδημία της Α.Ε. Πάτρας 2005, όπου κατάφερε να διακριθεί στα παιδικά πρωταθλήματα, έχοντας συμμετοχή και στην ανδρική ομάδα, ενώ συμμετείχε και στην Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Αχαΐας.

Το μεγάλο άλμα δεν άργησε να γίνει, αφού συμφώνησε με τον Αστέρα Τρίπολης. Από μικρός άνοιξε τα «φτερά» του ο Δημήτρης, ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος κίπερ με όνειρα και φιλοδοξίες. Αγωνίστηκε στην Κ-17 των Αρκάδων, κλήθηκε σε αποστολές της Κ-20, ενώ έκανε προπονήσεις με την ανδρική ομάδα.

Ένας σοβαρός τραυματισμός τον έφερε πίσω αγωνιστικά, παίρνοντας την απόφαση να επιστρέψει στη γενέτειρα Αχαΐα. Την φετινή χρονιά αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική και το Διαγόρα Βραχνεΐκων, έχοντας μπροστά του τον πολύπειρο Θανάση Δρακόπουλο.

Κατέγραψε συνολικά 6 συμμετοχές, δείχνοντας πως έχει όλα τα στοιχεία για το κάτι παραπάνω. Του ευχόμαστε να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά και να εκπληρώσει τα όνειρά του, αφού είναι ακόμη μικρός και έχει πολλά να δώσει.