Ο Πήγασος Μπεγουλακίου τρέχει με 4Χ4!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αθανασόπουλος (Σταθοπούλου-Δριβήλας)

ΣΚΟΡΕΡ: 78΄Ταγάρας- 17΄πέν., 33΄πέν. Αποσκίτης

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο ο Πήγασος Μπεγουλακίου επικράτησε με 2-1 του Ίκαρου στο Πετρωτό και έχει πλέον μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας το απόλυτο.  Έχει τέσσερις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια και απολαμβάνει την κορυφή, έχοντας ως συγκάτοικο τον Πανμοβριακό Ριόλου.

Σκόρερ για τους «βυσσινί» σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Νίκος Αποσκίτης από την «άσπρη βούλα» στο 17΄ αρχικά για το 0-1 και στο 33ο λεπτό για το 0-2. Οι «νεοφώτιστοι» κατάφεραν να μειώσουν επτά λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Πέτρο Ταγάρα να βρίσκει δίχτυα, αλλά παρά την προσπάθειά τους δεν άλλαξε κάτι στα εναπομείναντα λεπτά.

Συνθέσεις:

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ (Α. Σταθόπουλος): Κατσαίτης, Παπαδάτος (67΄Δρογγίτης), Καλομοίρης, Μακρόπουλος, Κοντογεωργόπουλος (74΄Μιχαλιός), Κλήσης, Τσουραμάνης, Φραντζής (77΄Κλίτσας), Σπυρόπουλος, Χριστόπουλος (62΄Μπαρλάς), Ταγάρας.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ (Ν. Δημητρόπουλος): Τρίγκας, Μέρελης (87΄Αποστολόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Κριμπάς, Αθανασόπουλος (68΄Γελάσιος), Γεωργόπουλος, Καλογερόπουλος, Γιώτης, Φωτόπουλος, Ηρακλέους-Παλαιολόγος (62΄Γκοτσόπουλος), Αποσκίτης (87΄Μπαλάσης).