Ο Πήγασος Μπεγουλακίου φτιάχνει το μέλλον του!

Ο Πήγασος Μπεγουλακίου κοιτάζει το μέλλον του και προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας του με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές: Ζαφειρόπουλο Τάσο, Κακαβούλα Ηλία, Κανελλάκη Παναγιώτη, Δρίτσα Νίκο, Βέρρα Ανδρέα, Κοκοβίκα Νίκο και Γιωτόπουλο Ανδρέα που επιστρέφει από τον δανεισμό του στην ομάδα του Αστέρα Τσουκαλεΐκων.

Η σχετική ανακοίνωση των “βυσσινί”:

“Ο Ζαφειρόπουλος , φοιτητής στην πόλη μας αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και η βοήθεια του ήταν πολύ σημαντική. Ο υψηλόσωμος αμυντικός το 2003 γεννημένος , θα βοηθήσει το συγκρότημα του Νίκου Τσολόπουλου .

Ο Κακαβούλας , αγωνίζεται ως επιθετικός , γεννημένος το 2006 , άρπαξε την ευκαιρία ,αγωνιζόμενος σε αρκετα παιχνίδια και φέτος σίγουρα θα είναι η χρονιά του . Ο Κανελλάκης , ένας ακούραστος εργάτης , γεννημένος το 2004 , φέτος χρησιμοποιήθηκε σαν δεξιός οπισθοφύλακας , ένας ποδοσφαιριστής διαμάντι , που φέτος πιο έμπειρος πια θα έχει ενεργό ρόλο στο ρόστερ .

Ο Βέρρας , γεννημένος το 2006 , άλλο ένα παιδί από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας ,αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός , και σίγουρα ένας πολύ σημαντικός νεαρός ποδοσφαιριστής. Ο Δρίτσας, γεννημένος και αυτός το 2006 , αγωνίζεται ως τερματοφύλακας , και αυτός ένα παιδί της ακαδημίας μας , που το μέλλον του ανήκει .

Ο Κοκοβίκας, γεννημένος το 2005 , μεγάλος άτυχος καθώς ξεκίνησε πολύ δυναμικά την χρόνια, με συμμετοχές , αλλά δυστυχώς είχε δύο φορές σοβαρό τραυματισμό (εξάρθρωση ωμοπλάτης ) .Αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας. Ο Γιωτόπουλος , και αυτός προέρχεται από την ακαδημία μας ,γεννημένος το 2004 , αγωνίζεται ως επιθετικός και φέτος στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος δώθηκε δανεικός στην ομάδα του Αστέρα Τσουκαλεΐκων .

Τάσο,Ηλία,Πάνο,Νικόλα,Αντρέα,Νίκο ,Ανδρέα, το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια του Πήγασου σας εύχεται πρώτα υγεία και φυσικά πολλές διακρίσεις και επιτυχίες με την ομάδα μας”.