Ο Παναιγιάλειος παίζει… μπάλα και στην Ισπανία

Η προσπάθεια εύρεσης χορηγών φανέλας που θα μπορέσουν να συνδράμουν στο σύλλογο και οικονομικά στο μέτρο του δυνατού, ιδιαίτερα σε τοπικά πρωταθλήματα, είναι αναμφισβήτητα πολύ δύσκολη.

Αυτή τη δυσκολία, όπως είναι φυσικό, την είχε και ο Παναιγιάλειος στο ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ωστόσο εύκολα ή δύσκολα βρέθηκαν οι χορηγοί, με τον έναν εξ αυτών μάλιστα να προέρχεται από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Ισπανία.

Πρόκειται για την εταιρεία «IMEX» η οποία εδρεύει στην Ισπανία και δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες ανά την υφήλιο. Βέβαια η προσφορά της εν λόγω εταιρείας ήταν αποτέλεσμα σχετικού αιτήματος που έγινε στο CEO της «IMEX» από τον Αιγιώτη αντιπρόσωπο της στην Ελλάδα, κ. Κωνσταντίνο Τσιγκρή.

Όμως αυτό που χρίζει ιδιαίτερης αναφοράς είναι το γεγονός ότι μετά την αποστολή μίας αναμνηστικής φανέλας της ομάδας με το λογότυπο της εταιρίας, ο CEO της «IMEX» αποφάσισε να δώσει το όνομα της Αιγιώτικης ομάδας και να κάνει χρήση της φανέλας της, στο πρωτάθλημα εταιρειών όπου και παίρνει μέρος η ομάδα της εταιρείας.