Ο Παναχαϊκός επέστρεψε για να μείνει!

Η ομάδα του Σουλίου ολοκληρώνει σιγά σιγά τον προγραμματισμό της, έχοντας στόχο να καθιερωθεί αρχικά στην δεύτερη κατηγορία των ερασιτεχνικών σωματείων της Αχαΐας.

Ο Παναχαϊκός μετά από την περσινή μαγική χρονιά που του έδωσε με ευκολία το πρωτάθλημα στην Γ΄ Κατηγορία και την άνοδο στην Β΄, δείχνει με τις μεταγραφικές του κινήσεις ότι δεν επιστρέφει για να είναι κομπάρσος, αλλά για να καθιερωθεί και να φτιάξει και πάλι το DNA του. Το… συγκρότημα του Παναγιώτη Λάγκη θα πάρει ποδοσφαιριστές που έχουν φάει με το… κουτάλι τα γήπεδα και γνωρίζουν καλά πως να παίρνουν τα αποτελέσματα μέσα στις τέσσερις γραμμές.

Τα “κοκκινόμαυρα” θα φορέσει ο Γιώργος Φωτακόπουλος που αποχώρησε από τον Απόλλων Εγλυκάδας, ενώ επαφή έγινε και με το Δημήτρη Γελάσιο. Ο Κατριβέσης θα συνεχίσει για ακόμα ένα χρόνο ως δανεικός από τη Θύελλα Πατρών, ενώ έχουν ζητηθεί άλλοι δύο ποδοσφαιριστές από τον ιστορικό σύλλογο. Ο λόγος για τον αμυντικό Θανάση Χαρμαντά που πέρυσι αγωνίστηκε στον Εθνικό Πατρών και το Φίλιππο Νικολακόπουλο. Στα υπόψιν και ο αμυντικός Νώντας Καρπέτας που στέφθηκε πρωταθλητής πέρυσι με τον Ατρόμητο Λάππα και έχει καταγωγή από το Σούλι, όπως και ο Σπύρος Δρόσος από την ομάδα των Πετεινών.

Πλέον ο Παναγιώτης Λάγκης καλείται να… μοντάρει την ομάδα μέσα στην προετοιμασία και να την παρουσιάσει στην πρεμιέρα των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.