Ο Πατρινός κίπερ που διαπρέπει ως ράπερ (vid)

Αλλαγή σελίδας και επίσημα για τον πρώην τερματοφύλακα της ομάδας Nέων της Παναχαϊκής και αρκετών ομάδων, Ηλία Τσαμπά ο οποίος κάνει καριέρα με το παρατσούκλι “Wide Wolf” στη ραπ μουσική σκηνή.

Ο Ηλίας γέννημα-θρέμμα Πατρινός τα δύο τελευταία χρόνια, ζει μόνιμα στο Λονδίνο, την πόλη που κατά πολλούς αποτελεί την πρωτεύουσα και την έδρα της βιομηχανίας της μουσικής.

Σε τουρνουά με την ακαδημία της Παναχαϊκής στην Πρέβεζα

Πατέρας του είναι ο Κώστας Τσαμπάς, παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας της Παναχαϊκής των αρχών της δεκαετίας του 1980, αλλά και προπονητής.

O Hλίας Τσαμπάς ξεκίνησε κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας Νέων της Παναχαϊκής και ακολούθησαν ΑΕΚ Λάρνακας Κ-20, Άγιος Δημήτριος, Θύελλα Αιγίου, Ζάκυνθος (Β΄ Εθνική), Τέλλος Άγρας, Ερμιονίδα (Γ΄ Εθνική), Αίας Γαστούνης και Δερβένι 2017.

Ο Ηλίας Τσαμπάς ξεκίνησε ως επιθετικός και τελικά κατέληξε κάτω από τα γκολπόστ λόγω ύψους για όσους δεν γνωρίζουν

Ο «Wide Wolf» ξεκίνησε σε αυτό το είδος μουσικής από 14 ετών μαζί με τον πυγμάχο Σάκη Πεφάνη. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε και το νέο τραγούδι του στο youtube, το “Black label” που έρχεται για να το επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο. Μια άκρως επαγγελματική δουλειά που έχει αποτυπώσει και έχει βγάλει τον “αέρα” του Λονδίνου.

Ένας Wide Wolf των καιρών μας που αν μη τι άλλο, πέρα από το ταλέντο, έχει μεράκι και διάθεση για αυτό που κάνει

Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας τα καλύτερα: