Ο Πατρινός ποδοσφαιριστής που συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι “Still Standing” (vids)

Στο γνωστό τηλεπαιχνίδι “Still Standing” που προβάλλει η τηλεόραση του Αντέννα, συμμετείχε ως παίκτης ο πατρινός ποδοσφαιριστής που ζει μόνιμα στην Κρήτη τα τελευταία χρόνια, Γιώργος Βασιλαρόπουλος, σε ένα επεισόδιο που προβλήθηκε σήμερα το απόγευμα.

O Γιώργος έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Παναχαϊκής, μένοντας μέχρι το 2007 στον σύλλογο, αγωνιζόμενος μέχρι την ομάδα Νέων έχοντας προπονητές τότε τους Στραβοπόδη, Τσαμπά, Πατρώνη. Το 2008 αποχώρησε από τους “κοκκινόμαυρους” παίρνοντας μεταγραφή στον Αίαντα Ανθούπολης, όπου συνεργάστηκε προπονητικά με τους Νίκο Παπαλάμπρου, Άρη Νικολόπουλο και Γιώργο Τουντόπουλο.

Επαγγελματίας στον Ηρόδοτο, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός τον άφησε πίσω

Τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στο Ηράκλειο παίζοντας σε ΑΟΤ, Μινωική, Αλμυρό, Μαραθώνα, Γαρίπα και Ασίτες. Το 2013 έπαιξε στον Ρούβα, ενώ πέρασε και από τον Ηρόδοτο, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Γιώργος συμμετείχε για πρώτη φορά σε τηλεπαιχνίδι και στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής, την οποία παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου.

Αναμνηστική φωτογραφία με τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο όταν ο τελευταίος έπαιζε στον ΟΦΗ

Η διαδικασία του παιχνιδιού έχει ως εξής: Ένας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, έως και 30.000€ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος.

Δέκα γρήγοροι γύροι με ερωτήσεις γνώσεων, ο χρόνος που μετρά αντίστροφα και η λάθος απάντηση που θα ανοίξει την καταπακτή και ο κεντρικός παίκτης θα ¨χάσει¨… τη γη κάτω από τα πόδια του! Ο Γιώργος δεν τα κατάφερε, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις με την μαντινάδα που αφιέρωσε στην όμορφη παρουσιάστρια.

Δείτε τα σχετικά βίντεο: