Ο Πείρος Ισώματος έχει δυνατότητες, αλλά…

Στην 11η θέση του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας με 7 βαθμούς βρίσκεται ο Πείρος Ισώματος. Η ομάδα του Χρήστου Δελδήμου πραγματοποίησε μία μέτρια πορεία που δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες που υπάρχουν στο σύλλογο.

Για την ακρίβεια μέσα σε 6 αγωνιστικές είχε απολογισμό 2 νίκες 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν θετική καθώς ο Πείρος ξεκίνησε με το δεξί, αφού επικράτησε εντός έδρας του Λέων Αλισσού με 2-1. Η συνέχεια όμως ήταν αρνητική καθώς ήρθαν τρεις απανωτές ήττες από την Δάφνη Πατρών με 3-1 έδρας και από τον Ατρόμητο Λάππα με 5-1. Για να έρθει και η εντός έδρας ήττα από την Περιβόλα με 2-3.

Το αρνητικό αυτό σερί σταμάτησε την 5η αγωνιστική κόντρα στον νεανικό Άτλα αφού ήρθε η εκτός έδρας νίκη με 1-4. Τέλος την τελευταία αγωνιστική πριν την διακοπή για το 2ο lockdown ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα κόντρα στον Πυρσό. Από πλευράς σκοραρίσματος ξεχωρίζουν οι Κουλογιάννης με 3 τέρματα, οι Κολλάρος και Νικόλας με 2 τέρματα και ο Λιακόπουλος με τον Καραΐσκο με ένα τέρμα.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς