Ο πρόεδρος δεν αναγνωρίζει τα χρέη της παλιάς ΠΑΕ

Τον ασκό του αιόλου άνοιξε ο Στάθης Ρόκας στην Παναχαϊκή. Ο έμπειρος παίκτης που είχε φορέσει τη φανέλα των Πατρινών που συμμετείχε στη Φούτμπολ Λιγκ, έχει δικαιωθεί στο στάδιο της επιβολής ποινών και μαζί με το αίτημα ενεργοποίησης η ΠΑΕ έθεσε αίτηση αναψηλάφησης.

Πριν, λοιπόν, εκδοθεί απόφαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο, ήρθε να προστεθεί στη λίστα των προσφυγών ένας πρώην «κοκκινόμαυρος» στην ΠΑΕ, ο Θανάσης Πινδώνης. Επίσης έχει ενεργοποιήσει προσφυγή και ο Γιώργος Λαμπρόπουλος για ποσό 9.100 ευρώ. Όμως σήμερα μέσω του δικηγόρου Γιώργου Παναγόπουλου έστειλαν εξώδικο ο Φώτης Παπανικολάου για ποσό 13.613 ευρώ και ο Μίλτος Μητρόπουλος 8.645 ευρώ ζητώντας να βρεθεί συμβιβαστική λύση μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή.

Αν όμως δεν υπάρξει λύση αναμένεται να καταθέσουν ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης βαθμών. Και σημειώστε όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές έχουν νομικό εκπρόσωπο το Γιώργο Παναγόπουλο και παρακινούνται από τον ΠΣΑΠ για τα δεδουλευμένα τους.

Και σημειώστε δεν είναι οι μόνοι. Μιγκέλ Πέδρο, Βασίλης Μουκίδης, Γιώργος Στρέζος, Κώστας Χαρτσιάς, Ανδρέας Χούσα και Χρήστος Αθανασόπουλος είναι κάποια από τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο πρόεδρος Γιώργος Μπάρλος, είναι εξοργισμένος και αναμένεται σκληρή αντίδραση του αφού δεν πρόκειται να πληρώσει τεράστια ποσά για προσφυγές που έγιναν 6 χρόνια πριν αν προκύψουν και νέες ενεργοποιήσεις προσφυγών, αφού μιλάμε για μια νέα ΠΑΕ με διαφορετικό ΑΦΜ. Ο ισχυρός άνδρας της πατρινής ομάδας είναι σε ανοικτή γραμμή με τους ανθρώπους του Εργοτέλη και άλλων ομάδων που βιώνουν ίδιες καταστάσεις και περιμένει την ΕΠΟ να επιληφθεί, αφού αυτές οι αποφάσεις πλήττουν οικονομικά και ηθικά το σύλλογο.