Ο πρώην “κοκκινόμαυρος” Πλέγας εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό

Ακόμη ένα όνομα έπεσε στο τραπέζι για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού Β’, εκείνο του πρώην παίκτη της Παναχαϊκής, Κωνσταντίνου Πλέγα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης βρίσκεται ψηλά στη λίστα των “πρασίνων” που θέλουν να του δώσουν την ευκαιρία μέσω της Β΄ ομάδας και αν “πείσει” να προωθηθεί στη μεγάλη ομάδα.

ο Κώστας Πλέγας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του Ικάρου Πετρωτού, για να ακολουθήσει ο Παμπατραϊκός και ο Απόλλων Εγλυκάδας. Από μικρή ηλικία ξεχώρισε και στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Αχαΐας με αποτέλεσμα το 2012 να τον εντάξει στο δυναμικό της η Παναχαϊκή, με την οποία πήρε το “βάπτισμα του πυρός” σε επαγγελματικές κατηγορίες (Football League) σε ηλικία 16 ετών (σε αγώνα με την Αναγέννηση Επανομής).

Το 2014 τα δικαιώματά του απέκτησε ο Ολυμπιακός, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Πανθρακικού (Football League) και Πανιωνίου (Super League), για να επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2018 στην Πάτρα, για την Παναχαϊκή, μένοντας μέχρι το τέλος της σεζόν 2018-19. Βασικό στέλεχος της Δόξας Δράμας (17 συμμετοχές, οι 16 στο πρωτάθλημα – 1 γκολ) και εν συνεχεία Χανιά.Παράλληλα είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων.