Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στον Διαγόρα Βραχνεΐκων

Σε μια ματσάρα με κοντράστ συναισθημάτων ο Διαγόρας Βραχνεΐκων κατάφερε να ισοφαρίσει στο 96ο λεπτό οδήγησε το ματς στα πέναλτι, όπου ήταν πιο τυχερός και κατέκτησε τον πρώτο τίτλος της χρονιάς, απέναντι στο Πάτραι. Οι “πράσινοι” που είχαν και δοκάρι προηγήθηκαν με 1-0 χάρις το γκολ, του Νίκου Βλασόπουλου.

Μοιραίος ο Αποστολόπουλος που αστόχησε σε δύο πέναλτι απέναντι στο Βορύλλα, ενώ μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Τσεκούρα. Πρωταγωνιστής ο Βασιλόπουλος που ισοφάρισε γθα τιυς Βραχνιώτες στο τελευταίο λεπτό και ο γκολκίπερ Θανόπουλος με τις αποκρούσεις του. Τo “Livescore” ήταν μια προσφορά του ψητοπωλείου “στη Σχάρα” (Κορίνθου και Τριών Ναυάρχων).

Παρακολουθήσατε μέσω του www.patragoal.gr την εξέλιξη του Σούπερ Καπ ανάμεσα στον Κυπελλούχο Διαγόρα Βραχνεΐκων και τον πρωταθλητή ΑΠΣ Πάτραι.

Φιλμ:

Το ματς θα διαιτητεύσει ο Βαγγέλης Σαφαρίκας και βοηθοί του θα είναι οι Μιχάλης Ανδριανός και Άγγελος Καρράς, με 4ο διαιτητή τον Γιάννη Πράνταλο.

8′ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Βλασσόπουλος Θ. μπήκε στην περιοχή, αλλά το πλασέ που έκανε με το αριστερό, έστειλε την μπάλα, λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

11′ Πρώτη φάση και για τον Διαγόρα, όταν ο Γεωργαντόπουλος εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι άουτ.

21′ Γκολ για το Πάτραι, όταν ο Δημητρακόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, αρχικά ο Σαμπανέι πήρε την κεφαλιά και ο Βλασσόπουλος Ν. έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του Πάτραι!

22′ Cooling brake από τον διαιτητή Σαφαρίκα, έστειλε τις δύο ομάδες στους πάγκους για να δροσιστούν.

25′ Τεράστια ευκαιρία για το Πάτραι, μετά από μια κεφαλιά του Σαμπανέι η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια μπλόκαρε ο Θανόπουλος.

26′ Πέναλτι για τον Διαγόρα Βραχνεΐκων.

27′ Χαμένο πέναλτι για τον Διαγόρα. Έπειτα από την εκτέλεση του Αποστολόπουλου ο Βορύλλας μπλόκαρε την μπάλα!

31′ Καλή στιγμή για τον Διαγόρα, όταν ο Τσεκούρας μπήκε μέσα στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε την προβολή και η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Βορύλλα!

38′ Διακοπή στο παιχνίδι λόγω τραυματισμού του Τσεκούρα. Τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο!

41′ Αναγκαστική αλλαγή για τον Διαγόρα, έξω ο Τσεκούρας, μέσα ο Καραμπούλας!

43′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα, όταν ο Σταυρόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα, έκανε ένα γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα πήγε άουτ.

45+3΄ αναγκαστική αλλαγή για το Πάτραι. Έξω ο Σ. Γερογιάννης, μέσα ο Ζελενίτσας!

45+4΄ Καλή ευκαιρία για τον Διαγόρα. Ο Αποστολόπουλος έκανε ένα σουτ, αλλά ο Βορυλλας έκανε εντυπωσιακή επέμβαση και έδιωξε σε κόρνερ.

Ημίχρονο 1-0.

46′ Αλλαγή για το Πάτραι. Έξω ο Σαμπανέι, μέσα ο Μητρόπουλος.

53′ Καλή στιγμή για τον Διαγόρα, όταν ο Γεωργαντόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ένα μέτρο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

67′ Δεύτερο Cooling brake από τον διαιτητή Σαφαρικα, έστειλε τις δύο ομάδες στους πάγκους για να δροσιστούν.

69′ Αλλαγή για το Πάτραι, έξω ο Βλασσόπουλος Θ, μέσα ο Τσιρίκος.

82′ Αλλαγές για τον Διαγόρα έξω Μούτσα και Γκολφινόπουλος, μέσα Τζουραμάνης και Μπάρλας!

89′ Αλλαγή Πάτραι, έξω Μητρόπουλος, μέσα Θεοφάνης!

90′ Αλλαγή Πάτραι, έξω Δημητρακόπουλος, μέσα Πυλαρινός.

Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων.

96′ Γκολ για το Διαγόρα, όταν ο Βορύλλας έκανε μια απόκρουση και ο Βασιλόπουλος σε κενή εστία ισοφάρισε για τον Διαγόρα σε 1-1 στέλνοντας το ματς στα πέναλτι.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ:

Γεωργαντόπουλος 1-0

Mαστραντωνάκης (άστοχος απέκρουσε ο Θανόπουλος)

Καραμπούλας (αστόχησε, μπλόκαρε ο Βορύλλας)

Φούφουλας 1-1

Σταυρόπουλος 2-1

Ν. Βλασόπουλος 2-2

Νικολακόπουλος 3-2

Γερογιάννης (αστόχησε στο δοκάρι)

Αποστολόπουλος (αστόχησε, μπλόκαρε ο Βορύλλας)

Ζελενίτσας 3-3

Σιδέρης 4-3

Τσιρίκος 4-4

Τζουραμάνης (αστόχησε, απέκρουσε ο Βορύλλας)

Πυλαρινός (άστοχος, έστειλε τη μπάλα άουτ)

Θωμάς 5-4

Θεοφάνης 5-5

Βασιλόπουλος 6-5

Στανής 6-6

Μπαρλάς 7-6

Σούλης 7-7

Θανόπουλος 8-7

Βορύλλας (αστόχησε το έπιασε ο Θανόπουλος)

Συνθέσεις:

AΠΣ Πάτραι (Σ. Σαρρής): Βορύλλας, Β. Γερογιάννης, Στανής, Σούλης, Φούφουλας, Μαστραντωνάκης, Θ. Βλασόπουλος (69΄ Τσιρίκος), Ν. Βλασόπουλος, Σαμπανέι (46΄Μητρόπουλος – 90΄Θεοφάνης), Δημητρακόπουλος (90΄ Πυλαρινός), Σ. Γερογιάννης (45΄Ζελενίτσας).

Διαγόρας Βραχνεΐκων (Δ. Σακελλαρόπουλος): Θανόπουλος, Βασιλόπουλος, Γκολφινόπουλος (82΄ Μπαρλάς), Σιδέρης, Nικολακόπουλος, Τσεκούρας (41΄λ.τ. Καραμπούλας), Σταυρόπουλος, Αποστολόπoυλος, Θωμάς, Γεωργαντόπουλος, Μούτσα (82΄Τζουραμάνης).