Ο υποβιβασμός και η επόμενη μέρα

Η Θύελλα Πατρών πρέπει να κοιτάξει το μέλλον της πλέον στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Η ιστορική ομάδα πέρυσι μπορεί να ευνοήθηκε και να «έσωσε» τη χρονιά, φέτος όμως στο πρωτάθλημα-«παρωδία» της Γ΄ Εθνικής που διεξήχθη σε ένα γύρο, δεν πρόλαβε να ρεφάρει το κακό ξεκίνημα των τριών πρώτων αγωνιστικών και επιστρέφει πάλι στα τοπικά γήπεδα της Αχαΐας.

Μετά την αποχώρηση του Σάκη Πεφάνη, ένα σημαντικό θέμα που πρέπει να κλείσει είναι το θέμα του νέου προπονητή. Μην ξεχνάμε πως στις υποδομές και στο θυγατρικό Ωλενιακό τεχνικός ήταν ο Θόδωρος Πατρώνης που έχει δουλέψει και στο παρελθόν στην ανδρική ομάδα (Δ΄ Εθνική και τοπικό) και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να αναλάβει στην επόμενη ημέρα. Μην αποκλείσετε όμως και όνομα έκπληξη για τον πάγκο των «κυανολεύκων».

Από εκεί και πέρα θα υπάρξουν και αρκετές αποχωρήσεις. Ήδη, ο Σταύρος Αγγελής αποχαιρέτησε, ενώ τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες που προέρχονταν από το ερασιτεχνικό και είχαν μεταγραφεί στο σύλλογο για να βοηθήσουν. Ο Βασίλης Βάρρας επιστρέφει στο ΑΠΣ Πάτραι, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει με τους Τσίμπιτση-Μανθόπουλο και Στεργίδη που θα επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.