Ο Φίτσας στην Αγυιά, δείπνο ενότητας η ομάδα

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για την 4η αγωνιστική της Super League 2, όπου δεσπόζει η αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Αγυιά για τον Νότιο Όμιλο.

Το ματς της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου με την Ελαφρά Ταξιαρχία θα σφυρίξει ο Φίτσας Βασίλειος από την ΕΠΣ Λευκάδας/Πρέβεζας, με βοηθούς τους Τριαντάφυλλο Νικόλαο (ΕΠΣ Κορινθίας) και Σπηλιώτη Παναγιώτη (ΕΠΣ Κορινθίας), ενώ 4ος θα είναι ο Ρούτσης Ιωάννης (ΕΠΣ Κορινθίας).

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Παναχαϊκής γευμάτισε το βράδυ της Πέμπτης (23/11) στο Lido again στην περιοχή των Ροιτίκων.

Στο πνεύμα της ομαδικότητας και της ενότητας , οι «κοκκινόμαυροι» κατάφεραν να «ξεφύγουν» για λίγο από την καθημερινότητα και τις σκληρές προπονήσεις. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και μέλη της Διοίκησης της ομάδας, γευμάτισαν στο café, bar, restaurant Lido again σε ευχάριστο κλίμα.

Απολαμβάνοντας το φαγητό τους, συζητήθηκαν πολλά θέματα, όχι μόνο αγωνιστικά και ποδοσφαιρικά αλλά και κοινού ενδιαφέροντος. Με την ολοκλήρωση του γεύματος άπαντες αποχώρησαν για ξεκούραση, καθώς σήμερα τους περίμενε μια πολύ δύσκολη προπόνηση.