Ο Aλέξης Σπηλιόπουλος θα είναι συνεργάτης του Σωκράτη Οφρυδόπουλου

Άπαντες περιμένουν πλέον να «πέσουν» οι υπογραφές την Παρασκευή για να οριστικοποιηθεί η μεταβίβαση των «πακέτου» των μετοχών και η ΠΑΕ περάσει στα χέρια του Γιώργου Μπάρλου.

Φυσικά,  η νέα διοίκηση δεν μένει άπραγη και συνεχίζει το σχεδιασμό της, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη, αν όλα πάνε καλά. Σε αυτό το πλαίσιο ο Γιώργος Μπάρλος μιλώντας χθες σε συνεργάτες του, τους ανακοίνωσε πως στενός συνεργάτης του Σωκράτη Οφρυδόπουλου (βοηθός προπονητή) θα είναι ο Αλέξης Σπηλιόπουλος, όπως αποκαλύπτει το patragoal.gr!

Ο Αλέξης Σπηλιόπουλος (φωτ.) για όσους δεν γνωρίζουν έχει περάσει ως ποδοσφαιριστής από την Παναχαϊκή το 2004. Αγωνίστηκε επίσης σε Θύελλα Πατρών, Πανηλειακό, Αχαϊκή σε εθνικό επίπεδο, έχοντας ένα μικρό πέρασμα από την Αγγλία, ενώ έχει παίξει και σε αρκετές ομάδες του ερασιτεχνικού (Βουπράσιο, Δόξα Παραλίας, Νίκη Προαστίου).

Σαν προπονητής έχει εργαστεί στη Δόξα Παραλίας και στο Πάτραι, ενώ να σημειωθεί πως εδώ και λίγες ημέρες είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A΄ παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ο Πατρινός προπονητής ολοκλήρωσε με επιτυχία τη σχολή που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο βάζοντας τις βάσεις για το μεγάλο «σκαλοπάτι».