Πάει για… ζημιά στη Γαστούνη η Αχαϊκή

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της Αχαϊκής για το δύσκολο αυριανό παιχνίδι της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής με αντίπαλο τον Αίαντα στη Γαστούνη.

Οι παίκτες του Αλέξη Γαβριλόπουλου έκαναν χαλάρωμα στο Δημοτικό στάδιο και αύριο το πρωί στις 12 θα γευματίσουν στη Κάτω Αχαγιά. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για τη γειτονική Γαστούνη με πίστη για θετικό αποτέλεσμα.

Το μοναδικό πρόβλημα είναι ο τραυματίας Νίκος Σουρανής από το φιλικό στο Μεσολόγγι ο οποίος και δεν θα αγωνιστεί. Η Αχαϊκή προσπάθησε να ενισχυθεί ενόψει της συμμετοχής της στην Γ΄ Εθνική και έστω και την ύστατη ώρα, φαίνεται να το πέτυχε. Στην τεχνική ηγεσία, για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν, συνεχίζει ο Αλέξης Γαβριλόπουλος, ο οποίος έχει «ριζώσει» στην Κάτω Αχαγιά, με τα αποτελέσματα να δικαιώνουν τους διοικούντες των «καναρινιών».

Σημαντική η παραμονή παικτών όπως ο Καραμανλής, Σουρανής, Πυρρής, Μπακάλης. Κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι  Γιώργος Γραμματικόπουλος (Διαβολίτσι), Μπρούνο Λίπι (Διαγόρας Βραχνεΐκων), Νίκος Κούσουλας (Απόλλων Ευπαλίου), Νίκος Παπαδόπουλος (Πανθρακικός), Θόδωρος Κοτσόκολος (Διαγόρας Βραχνεΐκων), Γιάννης Κοντογιώργης (Απόλλων Ευπαλίου), Αρνίλντο Χαρίζι (Διαγόρας Βραχνεΐκων), Χατζί Τζαμπρί (Τορεχόν), Ντιόγκο Σάντος (Πορτογαλία), Τιερί Φονσέκα (Άβες), Δημήτρης Στανής (Δίας Σαραβαλίου), Μάριος Σοφιανός (Πανμοβριακός), Ανδρέας Χούσα (Πανθηραϊκός), Τάσος Μπουρδέκας (Εράνη Φιλιατρών), Γιάννης Σακελλαρόπουλος (Κ-19 Παναθηναϊκού).