Πάει για το κόλπο γκρόσο με Αποσκίτη

«Σφήνα» για απόκτηση του Νίκου Αποσκίτη μπήκε ο Πήγασος Μπεγουλακίου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.patragoal.gr!

Οι «βυσσινί» της Πάτρας κινούνται για απόκτηση του έμπειρου παίκτη, ο οποίος πέρυσι κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών με την φανέλα του Ατρόμητου Πατρών.

Ο Αποσκίτης ήταν σε προχωρημένες επαφές με την Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας, εντούτοις το «φλερτ» δεν κατέληξε σε «γάμο» και ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής είναι σε αναζήτηση ποδοσφαιρικής στέγης.

Ο Πήγασος επιθυμεί την απόκτηση ενός ικανού ποδοσφαιριστή μεσοεπιθετικά, ώστε να ενισχύσει τη θέση και ο Αποσκίτης φαντάζει, και είναι, ως ιδανική λύση. Του έχει γίνει καλή οικονομική πρόταση και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να πει το πολυπόθητο “ναι”.

Για τον παίκτη «ζεστό» ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Αχαιός Σαραβαλίου, πριν λίγες ημέρες η Αχαϊκή, αρκετές ομάδες της Ηλείας και ο Διαγόρας Βραχνεΐκων.

Ο Αποσκίτης μετέχει παράλληλα στις προπονήσεις του Αστέρα Τσουκαλεΐκων, ώστε να μην μείνει πίσω, αφού βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας.