Πάει για Όρλαντιτς και άλλο ένα «μπαμ» η Παναχαϊκή

Συνεχίζονται οι επαφές για την ενίσχυση του ρόστερ

Οι επαφές για τις επόμενες προσθήκες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, καθώς στόχος όλων στην ομάδα, είναι στην προετοιμασία να είναι έτοιμο σε μεγάλο ποσοστό το ρόστερ

Επομένως ο χρόνος δεν είναι άπλετος, καθώς σχεδόν θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τα επόμενα 24ωρα είναι εξαιρετικά σημαντικά, καθώς πέρα από τις “σίγουρες” ανακοινώσεις, θα υπάρξουν εξελίξεις σημαντικές και στις υπόλοιπες υποθέσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patragoal.gr οι «κοκκινόμαυροι» ασκούν ασφυκτική πίεση στον Πέταρ Όρλαντιτς, ώστε να αποζημιωθεί, να κλείσει η περσινή υπόθεση και να επιστρέψει στο σύλλογο.

Ο Πέταρ Όρλαντιτς μπορεί να μην αγωνίστηκε τελικά με την Παναχαϊκή, αλλά είχε καταθέσει προσφυγή στην FIFA διεκδικώντας μάλιστα ένα μεγάλο ποσό.  Στη συνέχεια υπέγραψε στην FC Σπάρτακ Τρνάβα ομάδα που αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική Σλοβακίας.

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Χάρη Γρηγορίου έχει δουλέψει πολύ την συγκεκριμένη υπόθεση και την χειρίζεται προσωπικά. Η απόφαση του Δικαστηρίου της FIFA αναμενόταν τέλος Ιουλίου και εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία, ότι εφόσον υπάρξει συμφωνία με τον παίκτη είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει και στο σύλλογο.

Ο Όρλαντις αγωνίστηκε στην Ταϊλάνδη (Σουκχοτάι), ενώ προηγουμένως είχε παίξει σε Μάλτα (Μπιρκίρκαρα) και Κίνα (Λέοπαρντ). Έχει αγωνιστεί ακόμη στην Πορτογαλία με την Ουνιάο Μαδέρα και στο Ισραήλ με τη Χαποέλ Τελ Αβίβ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρίμπνιτσα του Μαυροβουνίου και στην πατρίδα του έπαιξε και για τη μετά Γκούλομποβατς. Ο γεννημένος στη Σερβία Μαυροβούνιος έχει παίξει και στον Ερυθρό Αστέρα στο παρελθόν.

Κοιτώντας κανείς τα στατιστικά του θα διαπιστώσει ότι έχει πολύ καλή σχέση με το γκολ, αλλά πέρυσι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά και το λάθος με την έκδοση δελτίων των “4” ποδοσφαιριστών, δεν τον άφησε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του σε επίσημα ματς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr η Παναχαϊκή κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη πολύ καλού ποδοσφαιριστή και μέχρι τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί.