Πάει «φορτσάτος» στα πλέι οφ ο Αετός Πατρών Askounis

ΣΚΟΡΕΡ: 6′ Κατσιούρας – 22′ Κλουκίνας, 45′ Θεοφάνης, 47′ 97’ Παπαχρήστος.

ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 54′ Λαζανάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωάννης Πράνταλος

Αν και με ένα παιχνίδι λιγότερο (το εξ αναβολής με τα Καλάβρυτα), ο Αετός Πατρών επανήλθε στη τρίτη θέση της βαθμολογίας, καθώς υπερτερεί της Νίκης Προαστίου σε περίπτωση ισοβαθμίας (νίκη εντός-εκτός)!!!

Η ομάδα της Αγίας Σοφίας, αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με 1-0, κατάφερε να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς, με το τελικό 1-4 να τη φέρνουν όλο και πιο κοντά στα μπαράζ ανόδου! Τα γκολ για την ομάδα του Χάρη Ράντου πέτυχαν οι συνήθεις ύποπτοι Κλουκίνας και Παπαχρήστος (2), καθώς και ο Γ. Θεοφάνης.

Το χαμένο πέναλτι του Λαζανά, δεν στοίχισε στους «κίτρινους», μας ενώ στα θετικά της αναμέτρησης κρατάμε το ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα του τερματοφύλακα Θεοδώρου Αθανασόπουλου και τη παρθενική συμμετοχή για φέτος του Θεόδωρου Τσουρούλα! Ο Αετός Ρίου είχε προηγηθεί στο 6ο λεπτό με το γκολ του Μιχάλη Κατσιούρα και πλέον προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στα πλέι άουτ.

Συνθέσεις:

ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ (Κ. Καψάλης): Κωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Ζακυνθινός(41’ Στάμος), Ιντζές  (64’  Κομπολίτης), Παπαχριστόπουλος (52’ Μαρινάι), Μαρουντάς, Παπαθανασόπουλος, Μητρόπουλος, Τσιαλικάκης (64’ Μπαμπίλης), Σούλι (64’ Βάρδας), Κατσιούρας.

ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ (Χ. Ράντος): Αθανασόπουλος, Θεοδώρου, Η. Ασκούνης, Χαλκιόπουλος, Λαζανάας, Παπαχρήστος, Παπαδιονυσίου, Καραπιπέρης (69’ Καρατάσης), Κλουκίνας  (81’ Μαράτος), Πανόπουλος (86’ Κωστόπουλος), Θεοφάνης(86’ Τσουρούλας).