Πάτραι: Την Παρασκευή 10/6 η τελετή λήξης των ακαδημιών

Με ανακοίνωσή του, η διοίκηση του ΑΠΣ Πάτραι ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στη Γ’ Εθνική. Αναλυτικά:

“Η φετινή επιτυχία είναι ένα αποτέλεσμα μιας προσπάθειας χρόνων, που ξεκίνησε το 2015, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και μετουσιώθηκε στη φετινή μας άνοδο, μετά από τους αγώνες μπαράζ που δώσαμε με άξιους αντιπάλους από γειτονικούς νομούς.

Το Δ.Σ. του ΑΠΣ Πάτραι, μετά και την επιτυχημένη προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος και την άνοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία, νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσοι στήριξαν και συνέβαλλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην προσπάθεια μας.

Συγκεκριμένα ευχαριστεί αρχικά τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Μητρόπουλο, τον προπονητή Σταμάτη Σαρρή, και το τεχνικό επιτελείο του, Γιώργο Δημητρόπουλο, Θέμη Τζουραμάνη, τον γενικό αρχηγό Σπύρο Προσκεφαλά και τον team manager Aντώνη Γκοτσόπουλο.

Επιπλέον ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές που μετά από συνεχή προσπάθεια η οποία στηρίχτηκε σε επαγγελματικά πρότυπα και ατέλειωτες ώρες δουλειάς εντός γηπέδου, χάρισαν στην ομάδα αυτή την μεγάλη επιτυχία.

Οφείλουμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς της ομάδας για την οικονομική στήριξη που απαιτείται σε τέτοιου είδους εγχειρήματα και ελπίζουμε να σταθήκαμε άξιοι των προσδοκιών τους και οι χορηγίες τους, σε δύσκολες-οικονομικά εποχές- να απέκτησαν ουσία και αντίκτυπο.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας, τους γονείς και παιδιά της ακαδημίας που χειροκρότησαν και υποστήριξαν με την δύναμη της φωνής τους σε κάθε αναμέτρηση την ομάδας, εντός και εκτός Πατρών, πιστεύοντας στο «όνειρο» που τελικά έγινε πραγματικότητα.

Καλούμε παράλληλα, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου την Παρασκευή 10/6 και ώρα 19.00 στο Αθλητικό Πάρκο(Ιμίων 16, Σαραβάλι) στην τελετή λήξη των ακαδημιών μας. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και δύναμη για τη συνέχεια και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον“.