Πέντε παίκτες της ESFA υπέγραψαν συμβόλαια στην Ισπανία (pics)

Συμπαίκτες του Πατρινού Κωνσταντίνου Νικολόπουλου στην K-19 της Μπανταλόνα θα είναι οι Παύλο Ντότσε (2004) από ΠΑΣ Γαλάτσι και Χρύσανθος Μπακάλης (2004) από Κεραυνό Πετρούπολης, οι οποίοι έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Οι ισπανοί προπονητές, επέλεξαν πέντε ελληνόπουλα να ενταχθούν σε ισπανικές ομάδες, στο ηλικιακό τους γκρουπ και να διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο με την ανδρική ομάδα.

Εκτός από τον Πατρινό, Κωνσταντίνο Νικολόπουλο που μεταγράφηκε στην K-19 της Μπανταλόνα, άλλα τέσσερα ελληνόπουλα υπέγραψαν στην Ισπανία.

Η ESFA είναι πρώτη στην ανάδειξη ταλέντων, κάνει δοκιμές σε ομάδες της Ευρώπης, συμμετέχει σε Ευρωπαϊκά try out και πλέον το όνειρο των ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών γίνεται πραγματικότητα με την υπογραφή συμβολαίων με ευρωπαϊκά κλαμπ.

O Θύμιος Κωνσταντινίδης (2001) αγωνιζόταν στον Χολαργό, υπέγραψε στην At. Mansou ομάδα Γ΄ Εθνικής Καταλονίας. Στην U-23 της At. Mansou θα αγωνίζεται ο Σταμάτης Κάρλος από την ομάδα του Πανιωνίου.

Συμπαίκτες του «δικού μας» Κωνσταντίνου Νικολόπουλου στην K-19 της Μπανταλόνα θα είναι οι Παύλο Ντότσε (2004) από ΠΑΣ Γαλάτσι και Χρύσανθος Μπακάλης (2004) από Κεραυνό Πετρούπολης, οι οποίοι έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Η E.S.F.A που τον περασμένο Ιανουάριο είχε βρεθεί στο προπονητικό κέντρο των Πετεινών στην Εγλυκάδα. απέδειξε το προηγούμενο διάστημα, ότι πραγματοποιεί υψηλού επιπέδου δοκιμαστικά τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ενώ δίνει τη δυνατότητα και τις ευκαιρίες που αναλογούν σε κάθε ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.