Πέρασε άνετα και ωραία από την Καβάλα… 0-5!

Σε ένα ματς που δεν χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης η Παναχαϊκή έκανε το χρέος της απέναντι στους ερασιτέχνες του Βύρωνα Καβάλας και πήρε την πρόκριση με 3-0 στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με δύο γκολ από το πρώτο εικοσάλεπτο.

Η Παναχαϊκή ήταν σοβαρή εξαρχής, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και πήρε πανάξια την πρόκριση κόντρα σε μια νεοφώτιστη ομάδα Γ΄ Εθνικής. Mόλις στο  2′ ο Χαντί άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ, βγάζοντας νωρίς το άγχος για την Παναχαϊκή (0-1). Στο 20ο λεπτό ο Κέρι με πέναλτι έκανε το 0-2.

Στο 34΄ δοκάρι του Λιποράσε, σε πολύ ωραία κεφαλιά από τον κόρνερ του Χαντί. Στο 51΄ είχαμε την κόκκινη στον Καρίπογλου για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Κέρι με το έργο την Παναχαϊκής να γίνεται ακόμα πιο εύκολο.

Στο 76ο λεπτό είχαμε το 0-3 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Π. Καρακλάιτς. Στο 85΄ Ν. Καρακλάιτς δοκίμασε το μακρινό σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα με τον Αθανασίου να έχει μεγάλη ευθύνη για το 0-4. Στο 95ο λεπτό ο Γιάννης Μπουρλάκης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Οι συνθέσεις:

Βύρων Καβάλας: Αθανασίου, Μαυρογιάνης, Καριπόγλου, Ναουμίδης, Τουμανίδης, Ιβανίδης, Χατζόπουλος, Γκατζολάρι, Α. Δερμιτζάκης, Παντελίδης, Πτηνόπουλος.

Παναχαϊκή: Χ. Θεοδωράκης, Λιποράσε, Τσακμάκης, Λαρέα, Στεργίδης, Κωνσταντακόπουλος, Χαντί, Μπουρλάκης, Π. Καρακλάιτς, Κέρι, Αλεξόπουλος.