Πέρασε με δυσκολία ο Παναιγιάλειος από το Προάστιο (photos)

Νίκη Προαστίου-Παναιγιάλειος 1-3 (16′ Διαμαντόπουλος – 14′ Γκάτσης, 28′ 87′ Κουραχάνης)

Διαιτητής : Καδδάς (Μεϊντανάς – Κακαφώνης)

Την 2η νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Παναιγιάλειος, ο οποίος πέρασε από μια δύσκολη έδρα, κερδίζοντας στο Προάστιο την Νίκη με 3-1.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο 6’ λεπτό, με τον Χριστόπουλο από καλή θέση να μην μπορεί να σκοράρει και να βάλει τους Αιγιώτες μπροστά στο σκορ.

Αυτό τελικά έγινε στο 14’ λεπτό, όταν ο Γκάτσης με σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δημόπουλου και άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Η απάντησε των γηπεδούχων ήταν άμεση και δύο λεπτά μετά ο Διαμαντόπουλος με πολύ όμορφο σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου και ισοφάρισε σε 1-1.

Το παιχνίδι πήρε μια «άγρια ομορφιά», με τους δύο αντιπάλους να κάνουν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες αλλά τον Παναιγιάλειο στο 28’ λεπτό να «χαμογελάει» με σκόρερ τον Κουραχάνη και αφού η μπάλα  βρήκε στο σώμα του μετά το σούτ του Χριστόπουλου.

Στο 40’ λεπτό οι Αιγιώτες έφτασαν κοντά στο 1-3 με το σούτ του Μπακατσέλου που εξουδετέρωσε ο Δημόπουλος, ενώ  στο 42’ λεπτό ο Καϊμακάς είχε καλή στιγμή για να φέρει και πάλι το παιχνίδι στα ίσα, αλλά ο Αθανασόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

Στο β’ μέρος η Νίκη πίεσε πολύ την άμυνα του Παναιγιάλειου ψάχνοντας την ισοφάριση, είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με την κεφαλιά του Δήμα στο 77’ λεπτό που πέρασε ελάχιστα άουτ, αλλά και το σούτ του Καλογεράτου που απέκρουσε σε κόρνερ ο Αθανασόπουλος.

Και αφού οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φτάσουν σε κάποιο τέρμα που θα έφερνε το παιχνίδι στα ίσα, ήρθε ο Κουραχάνης στο 87’ λεπτό να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη και με σούτ έξω από την περιοχή να διαμορφώσει το τελικό 1-3.

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ (Ν. Πατρώνης): Ν. Δημόπουλος, Μουστάκας, Σ. Δημόπουλος, Ξύδης, Σαρρής, Διαμαντόπουλος (79’ Καλογεράτος), Γαλάνης (65’ Φούντος) Καϊμακάς, Καταβάτης, Καρέλας (57’ Κάτσας), Δήμας.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Αλ. Σπυρόπουλος-Μ. Λελούδας): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Καφεντζής (72’ Παπασπηλιόπουλος), Κουραχάνης, Σπανογιάννης, Μπακατσέλος (85’ Θεοφανόπουλος), Μπούνας, Οικονόμου, Σκούτας (67’ Αποστολής), Γκάτσης, Χριστόπουλος (90’ Χριστόπουλος).

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό του Δημήτρη Σαρρή