Πέρασε σαν “σίφουνας” από την Ακράτα ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου

ΑΕ Αιγείρας/Ακράτας-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου 1-4 (41’ Καυγάς / 14’ Κωστίκα, 26′ 43’ 88’ Τσάτο)

Διαιτητής : Ανδριανός (Τσούτσης-Θανόπουλος)

Με έναν εκπληκτικό Σταύρο Τσάτο ο οποίος πέτυχε χατ-τρίκ, ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου πέρασε σαν «σίφουνας» από την Ακράτα, επικρατώντας της νεοφώτιστης Αιγείρας/Ακράτας με 4-1.

Στο 14’ ο Κωστίκα έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη, ενώ στο 26’ ο Τσάτο διπλασίασε τα τέρματα του Κεραυνού.

Στο 41’ λεπτό ο Καυγάς πέτυχε ένα «ιστορικό» τέρμα για την ομάδα του, αφού ήταν το πρώτο στην μεγάλη κατηγορία ως Ένωση Αιγείρας/Ακράτας, μειώνοντας παράλληλα το παιχνίδι στο 1-2.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν κατάφεραν να χαρούν για πολύ, αφού δύο λεπτά μετά ο Τσάτο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3 και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Το τελικό 1-4 σημείωσε και πάλι ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 88’ λεπτό και χάρισε το πρώτο σημαντικό τρίποντο για τον ανανεωμένο και νεανικό Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.

ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ (Χ. Γκρέκας): Λεπενιώτης, Αγγελάκης (46’ Κλουκίνας), Τσούρας, Ιωάννου, Μάρκου, Μαυρομάτης (61’ Πρέζας), Σακελλαρόπουλος, Εξαρχος (70’ Ψαρράκος), Καυγάς (86’ Παναγόπουλος), Παράνομος, Μούτσα.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Κ. Τσιπιανίτης): Κατσαμπέκης, Τσερικλός, Σπαθής (85’ Γερούκαλης), Ροδόπουλος, Αγγελόπουλος, Τρίγκας, Κούστα, Κωστίκα (70’ Καραχανίδης), Τσάτος, Καρβούνης (82’ Πήλιουρας), Βασιλόπουλος (75’ Φραντζής).