Πέρασε σαν σίφουνας από την Παραλία ο Κεραυνός Αγ. Βασιλείου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευάγγελος Σαφαρίκας.

ΣΚΟΡΕΡ: 47’ Σπανός, 49’ 80’ Παναγιωτόπουλος, 57’ Κασιώνης, 68’ Τρίγκας.

Με το ευρύ 5-0 πέρασε από την Παραλία και την έδρα της Δόξας η ομάδα του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου για την 5η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας. Τα γκολ της νίκης σημείωσαν οι 47′ Σπανός, 49′, 80′ Παναγιωτόπουλος, 57′ Κασιώνης, 68′ Τρίγκας!

Η Δόξα ήταν ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο, αλλά στις αρχές του δευτέρου «κατέρρευσε» με την πολύ καλή ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου να μην συγχωρεί τα αμυντικά λάθη και να σημειώνει και τα πέντε τέρματα στην επανάληψη. Ο Κεραυνός την προσεχή Τετάρτη θα υποδεχθεί την Αχαϊκή στο γήπεδό του στις 17.00 και με ενδεχόμενη νίκη θα πλησιάσει στους δύο βαθμούς από την κορυφή, μπαίνοντας για τα καλά στο κόλπο της πρωτιάς.

Συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Τσίκας): Σμιγάδης, Σιδέρης, Πυρρής, Γκολφινόπουλος, Νίκας, Δημακόπουλος, Νικολόπουλος, Βγενόπουλος (80’ Πανταζόπουλος), Βέρρας, Στάμος, Τσιβγενίδης (24’ λ.τ. Δελέγκος).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Χ. Καραπίτσος): Τσάπαλος, Ταρνάρης, Κασιώνης, Σπανογιάννης, Α. Τρίγκας, Σπανός (74’ Στασινός), Κούστα, Ντόμας (68’ Κουραχάνης), Μ. Παναγιωτόπουλος, Μιχαηλίδης (79’ Μέρτικας), Καραχανίδης (79’ Μαρκόπουλος).