Πέταγε «φωτιές» η Αστραπή Ψαροφαΐου

Χωρίς να συναντήσει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία η Αστραπή Ψαροφαΐου επικράτησε εύκολα του Ολυμπιακού Πατρών με σκορ 5-0 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.

Η “Μπάρτσα” θεωρείται ένα από τα φαβορί για την άνοδο και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας την πρώτη ευκαιρία στο 13′ λεπτό όταν ο Κουκής εκτέλεσε το κόρνερ, αλλά η κεφαλιά του Κώστα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 17′ ο Κουκής με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1. Στο 35′ ο Ρόδης έκανε το συρτό γύρισμα από τα δεξιά και με ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι ο Οικονομόπουλος έκανε το 0-2.

Στο 56′ ο Τσάμης έκανε το παράλληλο γύρισμα από τα  αριστερά και ο Σταθόπουλος άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-3. Στο 60′ ο Οικονομόπουλος έκανε ωραία ατομική ενέργεια και εισήλθε στην περιοχή με τον Πουρνατζή να τον ανατρέπει και τον διαιτητή να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουκής για το 0-4. Στο 64′ ο Κουκής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σημείωσε χατ τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Μεσοβδόμαδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη στις 30/9 και οι δύο ομάδες έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον 1ονγυρο του κυπέλλου ερασιτεχνών. Ο ιστορικός Ολυμπιακός Πατρών θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αυτόνομη ΠΟ, ενώ η Αστραπή θα κοντραριστεί εντός έδρας με τον Πανιώνιο Αχιλλέα Αγυιάς.

Συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Αμαλία Σάρρα): Γάτσος, Παναγόπουλος, Διονυσόπουλος (39’Πουρνατζής), Σταθόπουλος, Δημόπουλος, Ταπεινός, Β.Καράμπελας, Καρράς (64’Σπηλιόπουλος), Δ.Καράμπελας (76’Σωτηρόπουλος), Γιωργιόπουλος, Χαρίτος.

ΑΣΤΡΑΠΗ ΨΑΡΟΦΑΪΟΥ (Δημήτρης Ξηνταρόπουλος): Γιαννόπουλος, Ρόδης, Πρίντεζης, Κώστας (67’Γιάννου),Βερβέρογλου, Καραβάτσος (67’Σπηλιόπουλος),Τσάμης (76′ Α.Πογιαντζής), Γ. Πογιαντζής (76′ Νικολόπουλος), Κουκής, Πάνας (57’Γιαννόπουλος).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς