Πέτρος Σταθάκης: “Περαστικά και καλή ανάρρωση σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Αχέρων”

Σε αναβολή οδηγείται η αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά κρούσματα κορωνοϊού.

Ο Πέτρος Σταθάκης, διοικητικός ηγέτης της πατρινής ομάδας ευχήθηκε περαστικά στους ποδοσφαιριστές του Καναλακίου, τονίζοντας όμως ότι… «έχουμε περάσει και εμείς από αυτή τη διαδικασία και πρέπει να υπάρχει προσοχή. Οι δικοί μας ποδοσφαιριστές όμως τήρησαν το πρωτόκολλο και όλα αυτά που προβλέπονται και δεν γύρναγαν στις καφετέριες, ούτε πήγαιναν στις προπονήσεις όταν είχαν συμπτώματα του ιού».

Αναλυτικά, η δήλωση του Πέτρου Σταθάκη:

«Με αφορμή την αναβολή του αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου λόγω κρουσμάτων στην αντίπαλη ομάδα θέλω δημόσια να ευχηθώ περαστικά και καλή ανάρρωση σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Αχέρων που ταλαιπωρούνται από τον κορονοϊό. Σαν ομάδα έχουμε περάσει και εμείς από αυτή τη διαδικασία και πρέπει να υπάρχει προσοχή. Οι δικοί μας ποδοσφαιριστές όμως τήρησαν το πρωτόκολλο και όλα αυτά που προβλέπονται και δεν γύρναγαν στις καφετέριες, ούτε πήγαιναν στις προπονήσεις όταν είχαν συμπτώματα του ιού. Εύχομαι σύντομα να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και να έρθουν όλοι υγιείς όταν γίνει το παιχνίδι.»