Πέτρος Σταθάκης: “Όποιος θέλει και αντέχει ας έρθει να βοηθήσει”

Την οικονομική στήριξη όλων όσοι μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν, ζήτησε ο Πέτρος Σταθάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της ΠΓΕ. Mάλιστα, ζήτησε με θέρμη τη βοήθεια και άλλων ανθρώπων που αγαπούν την Παναχαϊκή, παραδεχόμενος ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο.

“Λάθη κάνει όποιος δε δουλεύει. Πέσαμε έξω σε κάτι υπολογισμούς. Εμφανίστηκαν χρέη που δεν γνωρίζαμε, όπως ήταν αυτό της ΕΠΟ που είχε μεγάλη απόκλιση από τον προϋπολογισμό μας και χρέη δύο ΠΑΕ πίσω. Είμαι η μόνη ΠΑΕ που πληρώνει προηγούμενη ΠΑΕ. Είναι μια αλήθεια και το αναφέρω.

Υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Υπάρχουν καθυστερήσεις. Προσπαθώ να βρω λύσεις, ώστε να κλείσουμε τη τρύπα του παρελθόντος και να μην ανοίξει νέα τρύπα. Έχει κουράσει όλο αυτό τους πάντες. Αυτούς που χάρηκαν προχθές και όχι αυτούς που χαίρονται όταν δεν κερδίζει η ομάδα. Η τοξικότητα που βγάζουν δύο μήνες τώρα έχουν κερδίσει. Στο τέλος εμείς θα κερδίσουμε. Φέρω και εγώ μεγάλη ευθύνη αλλά ξέρω να ξεχωρίζω τους οπαδούς που αγαπάνε και βγάζουν τα παράπονα και την γκρίνια από αυτούς που περιμένουν στη γωνία.

Ένα ακόμη λάθος μου είναι ότι δεν βρίσκομαι συχνά στην Πάτρα αλλά πρέπει να βρίσκομαι Αθήνα που πρέπει να δείχνει παρουσία. Αλλά όλα θα διορθωθούν. Με ή χωρίς άλλους το καράβι θα βγει από τη φουρτούνα. Αυτό που θέλουμε είναι να κλείσουμε τις τρύπες στις προσφυγές και να μην δημιουργηθούν νέες. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους ποδοσφαιριστές που είναι πίσω οικονομικά.

Υπάρχουν κενές θέσεις στο καράβι, όποιος θέλει και αντέχει ας έρθει να βοηθήσει. Αν φύγει τώρα ο Σταθάκης τι θα γίνει; Θα βρεθεί λύση; Σίγουρα όχι. Από τώρα σας λέω ότι η Παναχαϊκή δεν θα πάρει αδειοδότηση. Θα το προσπαθήσουμε αλλά είναι δύσκολο.

Σύντομα θα κάνουμε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και το μεγαλύτερο μέρος θα καλυφθεί. Όποιος θέλει μπορεί να συμμετάσχει, έστω και 10 ευρώ”, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Σταθάκης.