Πήγαν για αυτοψία στα Καλάβρυτα (pics)

Στην πρωτεύουσα της ορεινής Αχαΐας, τα Καλάβρυτα βρέθηκε χθες αντιπροσωπεία της Παναχαϊκής για να επιθεωρήσει το γήπεδο της περιοχής, ούτως ώστε να διεξαχθεί στο ορεινό θέρετρο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πιο συγκεκριμένα ταξίδεψαν ο γενικός διευθυντής της υπό σύσταση ΠΑΕ, Αποστόλης Βεντουρής, ο γενικός αρχηγός, Χρήστος Μικές, ο προπονητής της ομάδας Σούλης Παπαδόπουλος και ο Κώστας Σωτηρόπουλος.

Aπό την πλευρά των Καλαβρύτων στο γήπεδο βρέθηκε ο πρόεδρος της τοπικής ομάδας, Τάκης Βαρβιτσιώτης, ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του δημοτικού γηπέδου, Θύμιος Φλογεράς, ο ταμίας και υπεύθυνος ακαδημιών της Α.Ε. Καλαβρύτων, Θεοδόσης Παναγόπουλος, όπως και ο γενικός αρχηγός και εκπρόσωπος τύπου του συλλόγου, Νίκος Κυριαζής.

Ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» έμεινε ικανοποιημένος από το γήπεδο, καθώς πληροί τις προϋποθέσεις για την προετοιμασία της ομάδας για τη νέα περίοδο. Οι Πατρινοί θα μεταβούν για 10 ημέρες στην ορεινή πόλη της Αχαΐας, ενώ αναμένεται να δώσουν και δύο φιλικά. Περισσότερα βέβαια θα γίνουν γνωστά από την «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ τις επόμενες ώρες.